Bamse-besök

Otis: I kväll kom Bamse hit. Det är en kille som har varit här förut flera gånger. Oftast brukar han stanna ganska länge. Undrar hur länge han ska vara här den här gången? Just nu ligger Bamse bakom den stora möbeln som den här skrivsaken står på. Han är inte så glad, han fräser så fort han ser mig eller Tilda. He he he. Det är kul att retas. Där kan han ligga tills han ska åka hem!

Mosad av mamma

Otis: För en stund sedan stod jag på klösmöbeln. Mamma stod brevid, med ryggen mot mig. Plötsligt satte hon sig ner. På mig!!! Jag blev helt platt!
När hon kände att jag var under så reste hon sig direkt igen så klart, och sedan klappade hon på mig massor och sa förlåt. Hon klämde också lite på mig för att känna så att allt var som det skulle. Men katten, vad tung hon var!

Tre av fyra

Tilda: Det gick inte så bra med mina planer att inte låta mamma klippa mina klor igår. Jag hade lagt mig för att slappa lite på klösmöbeln och då kom mamma och satte sig brevid mig. Först anade jag ingenting för hon började mysa med mig. Plötsligt klippte hon en klo! Sedan gosade hon med mig igen. Klipp! Så försvann en klo till! Lite mera mys. Klipp igen! Så där höll det på ett tag, ända tills jag tröttnade och gick därifrån. Då hade hon lyckats klippa alla klorna på tre av mina tassar. Men ingen på den fjärde! Ha ha!  :)

Gömma klorna

Tilda: Mamma klippte klorna på Otis förut. Mina klor har hon inte klippt än, och jag har tänkt att hon inte ska få göra det heller. Jag ser till att inte vara i närheten av mamma i kväll. Åh nej! Nu kommer hon igen! Måste springa...

Två kissar i solen

Otis: Idag var det fint väder ute. Mamma öppnade dörren till det som hon kallar för balkong. (Konstigt ord) Tilda och jag låg där i solen länge och hade det varmt och skönt! Hoppas att mamma tar med mig ut någon dag snart också. Det är så roligt att vara ute och gå och titta på saker!  :)

Ensam i mörkret

Tilda: Idag hände något hemskt! Innan mamma gick till jobbet så öppnade hon dörren till det där lilla konstiga rummet där hon har speciella saker som hon sätter på fötterna när hon ska gå ut. Jag tycker att det är spännande att gå in där för Otis och jag får inte vara där för mamma. Så när hon öppnade så sprang jag in där och mamma stängde dörren. Sedan fick jag sitta där LÄNGE!!! Jag jamade och jamade, och jag krafsade och krafsade på dörren, men ingen öppnade! Det var inte alls roligt! Det var mörkt och otäckt, och jag var lite rädd. Till slut, efter lång lång tid kom äntligen mamma och öppnade dörren. Vad glad jag blev!  *Mjau*

Följa Otis

Otis: I kväll är Tilda så där jobbig igen. Hon bara springer efter mig och ska busa. Jag får inte ligga och sova i fred heller för hon kommer och ska ligga brevid mig. Vart jag än går så kommer hon efter. Jag morrar lite åt henne för att hon ska förstå att jag vill vara i fred en stund, men hon bara fortsätter. Hon ligger till och med här brevid nu. Jag ska gå och lägga mig på klösmöbeln, hoppas att hon stannar här!

Gott kött

Otis: Tilda och jag fick smaka något som är jättegott! Mamma sa att det heter krassel eller något liknande. Klasser kanske... Eller kassrel... Strunt samma! Gott är det i alla fall! Mums mums!  :)

Zzzlappar-dag

Tilda: I dag har det varit riktigt slappt. Först sov jag länge. Sedan åt jag lite. Efter det sov jag lite till. Vaknade och åt lite igen. Sov en stund till. Sedan gick jag och kollade vad mamma gjorde. Satt brevid henne en liten stund. Tröttnade efter ett tag och la mig och sov. Flyttade mig till klösmöbeln och sov där en stund. Åt lite igen. Nu ska jag snart gå och lägga mig och fortsätta sova.  *Gäsp*

Fisk igen!

Tilda: I kväll fick vi mer av den där fisken i röd gegga! *Mums, mums*

Fisk i gegga

Otis: Igår hade mamma en människosläkting här. När de skulle äta så fick vi också smaka. Det var fisk i någon röd gegga. Det var jättegott! Till och med Tilda åt av det! Smaskens! Det vill vi ha igen.  :)
Sedan skulle den där tanten sova här. På klösmöbeln. Tilda sov brevid tanten hela natten. Men jag gick lite mellan tanten och mamma, för att inte mamma skulle behöva sova alldeles ensam.

RSS 2.0