Bamse fick stryk

Otis: Bamse åkte på ordentligt med stryk förut! Katten, vad jag klådde upp honom! Mamma fick torka blod på golvet. Hon blev lite upprörd på mig, men nu fick i alla fall den där dumma katten vad han förtjänade! Ha ha ha, rätt åt honom!  :)

Flest sår förlorar

Tilda: När Bamse kom härom dagen sa Otis att han skulle klå upp honom. Otis har tre sår på nosen, Bamse har inga...

Bamse rymde

Otis: Bamse rymde förut! Precis på samma sätt som jag gjorde häromdagen. När mamma kom hem och öppnade dörren så smet han ut! Mamma sprang efter. Bamse var snabbt tillbaka hos oss. Synd att hon hann i fatt honom...

Bamse är här igen

Otis: Bamse kom hit i kväll. Kattsiken också! Mamma sa att han ska stanna här länge den här gången. Försöker han något så får han stryk!

Busigt värre!

Otis: Jag gjorde ett riktigt stort bus förut! När mamma kom hem och öppnade dörren passade jag på! Jag rymde!  :)  Snabb som blikksten var jag, sprang ut genom dörren och nerför trapporna. Mamma kom ju så klart efter, men jag hann hela vägen ner. Sedan tog det stopp och det var där mamma kom ifatt mig. Hon bar mig hela vägen upp igen. Lite kul var det allt!  :)

Äntligen födelsedag!

Tilda: Äntligen! Idag är det min födelsedag!  :)  Precis som jag trodde och hoppades så fick Otis och jag sådant där smaskigt att äta som vi alltid får på födelsedagar. Tronnfisk tror jag att det kallas. Det kommer från en sådan där grej som mamma öppnar. Jättegott är det i alla fall! Det är det bästa med att fylla år! Vi ska få lite mer innan vi ska sova! Mums!  :)

Tröttsam väntan

Tilda: När är det min födelsedag??? Jag väntar och väntar... Mamma sa ju att vi bara skulle sova några gånger först och sedan skulle det vara min födelsedag. Jag har sovit säkert sjuttioelva gånger nu och det har fortfarande inte blivit min dag. Jag är trött på att vänta!  :(

Väntar på födelsedagsgott

Tilda: Idag sa mamma att jag fyller år snart. Då får säkert Otis och jag sådant där smaskigt att äta som vi brukar få på födelsedagar. Men jag vet inte riktigt när jag fyller. Mamma sa att vi ska sova några gånger till innan det är dags. Så nu har jag sovit flera gånger i kväll!

Jobbig kompis

Otis: I morse var Tilda riktigt jobbig. Mamma och jag låg fortfarande och halvsov när hon satte igång och skulle busa med mig. Jag var kattklart inte på humör eftersom jag inte ens hade gått upp än, så jag gick iväg för att få vara i fred. Hon följde efter. Jag sprang och hon sprang. Jag blev riktigt irriterad! Hon fattar ju inte när jag inte vill! Hon jagade mig en stund. Jag gömde mig under mammas sovplats och morrade jättehögt. Till slut sa mamma åt henne och då äntligen slutade hon! Men även om hon är lite jobbig ibland så tycker jag ju om henne.

Spring och mys

Tilda: Jag hade en massa spring i benen förut. Jag rusade runt runt i rummet. Sedan la sig mamma på klösmöbeln för att slappa lite. Då la jag mig brevid henne och sov en stund. Det var mysigt!

Trött mamma

Tilda: Mamma har varit så trött sedan hon kom hem från den där grejen hon var borta på några dagar. Varje dag som hon har kommit hem nu har hon lagt sig på klösmöbeln och sovit. Men det gör inte så mycket. Jag ligger brevid och slappar jag också. Mysigt.

Mamma är hemma

Otis: Nu har mamma kommit hem igen. Det är bra. Men den snälla tanten har ju tagit hand om oss; hon har gett oss mat och klappat på oss. Hon är okej. Men det är ändå skönt att mamma är hemma nu. Vi ska mysa innan vi somnar.

Snälla tanten kommer

Tilda: Mamma har packat lite grejer och ska åka bort ett par dagar. Då ska snälla tanten ta hand om oss. Det är ok, hon har gjort det förut. Men mamma kommer snart hem igen.

Varmt

Tilda: Det är varmt! Mamma säger att det är så varmt inne för att det är så soligt och varmt ute. Vi orkar inte göra så mycket. Otis och jag ligger mest och slappar. Men förut fick vi lite sån där god skinka av mamma. Det var gott! Nu måste jag gå och vila lite igen...

RSS 2.0