Platsbyte

Otis: Jag har hittat en ny favoritplats att sova på. Det är där mamma brukar sitta på klösmöbeln. När hon inte sitter där så ligger jag där. Hon undrade varför jag har bytt från den platsen som jag brukar ligga på till hennes plats. Men vad då då? Hon kan väl sitta någon annanstans!  *Fnys*

Bullar av kött

Tilda: Idag fick vi något som kallas för köttbullar. Det är bullar av kött. Man kan alltså äta dem. Jag smakade en liten bit, det var sådär. Jag åt upp biten men ville inte någon mer. Otis tyckte att det var jättegott. Han tog den biten som inte jag ville ha. Han äter allt! Jag tycker mest om kyckling; det är smaskens!  :)

Uuwääähh!!!

Tilda: Jag kräktes i morse! Massor! Jag hade precis ätit färdigt frukosten och så kände jag att jag började må lite illa. Helt plötsligt kräktes jag. Hela frukosten och lite till. Usch vad äckligt! Jag tycker inte om att kräkas!  :(

Grottor

Tilda: Jag gillar att ligga inne i saker. Som till exempel ibland när det ligger en filt eller ett täcke någonstans så brukar jag krypa in under där så att det blir som en grotta. Det är så varmt och mysigt. Ibland är det ingen som ser att jag ligger där. Det är lite roligt. Om mamma ser att jag håller på att krypa in, så brukar hon hjälpa mig att göra en grotta. Det blir väldigt bra grottor när mamma också ligger där under. Då blir det riktigt varmt!  :)

Två mys

Tilda: Jag har nyss ätit godis. Mamma hade såna där gula bollar som Otis tycker om, så han fick flera stycken. Men jag gillar inte gula bollar så mycket, så jag fick av vårat godis i stället.

I morse hade mamma och jag frukost-mys. Det är inte så ofta vi har det, men idag var jag lite sugen på det så när mamma hade ätit färdigt och jag var klar med min mat så la jag mig på henne så att vi kunde mysa en stund innan hon var tvungen att gå. Vi har hunnit med lite mys i kväll också!  :)

Räk-frossa

Otis: Idag hände något fantastiskt! Mamma skulle äta upp resterna av det som hon och de andra människorna åt igår. När hon tog fram det från gömstället så tappade hon en STOR hög med gegga och räkor på golvet! Det var en massa räkor, säkert tjugoelva stycken! Gissa om jag åt! Tilda slickade lite på det, men jag åt upp nästan alltihopa alldeles själv! Jag blev proppmätt! Sedan var jag tvungen att ligga på golvet och vila mig en stund, för magen var alldeles full med räkor och gegga.  :)  *rap*

Räkor! :)

Otis: Idag var det människor på besök här. De åt mat med mamma. Den snälla tanten som är här ibland var med, och så var det en annan snäll tant också. Jag fick flera räkor! MUMS! Vad gott det var! Tilda fick också räkor, men hon åt inte upp sina tillräckligt fort så jag åt upp hennes med.  :)

Når inte upp

Otis: Mamma har flyttat på de gröna som jag tuggar på!  :(  Hon har ställt dem högt så att jag inte når upp. Nu måste jag hitta några andra att tugga på i stället. Katten också!

RSS 2.0