Moster på besök

Tilda: I går kom vår "moster" hit. Det är mammas människosyster. En annan människovän till henne kom också. De skulle sova över här hos oss. Jag sov en liten stund bredvid människovännen. Men sedan gick jag till mamma och sov på min vanliga plats i stället. Nu hälsar de inte på längre för de åkte hem i dag.

Väntar på födelsedag

Otis: Om några dagar fyller jag år! Mamma säger att jag fyller 14 människoår, men i riktiga år, d.v.s. kattår, så är det ungefär 78 år för människor. Det är med andra ord en respektabel ålder för en så stilig katt som jag!  :)  *Spinn*

Rätt mat

Otis: Nu har jag fått min rätta mat igen. Det känns bättre i magen!  :)

Sjuk i magen igen

Otis: Nu har jag kräkts jättemycket igen några dagar.  :(  Det är för att jag har ätit Tilda´s mat för att min är slut. Men mamma ska köpa ny mat till mig i morgon. Då blir jag nog bra i magen igen. Det är inget roligt att kräkas!  :(

Ensamma hemma

Tilda: Var är mamma i kväll? Otis och jag är ensamma hemma och jag börjar bli hungrig nu...  :(

Bokat tid

Otis: I dag sa mamma det där otäcka ordet igen, kattdoktorn! Hon sa att hon har bokat en tid för oss. Vi ska åka dit och få ett sådant där stick i nacken som vi har fått förut. När vi har fått det så ska kattdoktorn titta och känna lite på mig också eftersom jag tydligen har gått ner mycket i vikt. Mamma är orolig att jag är sjuk, men vaddå? Jag är ju bara snygg!
Hoppas att det dröjer länge innan vi ska åka dit!  :(

Mamma pratar otäckt

Otis: Förut sa mamma något om kattdoktorn! Jag tycker verkligen inte om när mamma säger det ordet! Helst inte när hon säger något om Tilda och mig samtidigt!  :(  Undrar vad hon menade?

Mamma flyttade saker

Otis: I dag grejade mamma med något. Hon flyttade runt på en massa saker. Sedan öppnade hon till ett hemligt ställe. Där var det också en massa saker som hon flyttade på. Inne i det hemliga stället var det spännande. Jag gick in och nosade på många roliga saker som fanns där. Efter en stund fick jag inte vara där längre. Då flyttade hon in en massa saker igen och stängde. Det var tur att inte jag var där inne då!

Mera gott

Otis: Vi har fått en massa gott av mamma den sista tiden. Undrar varför? I kväll fick vi grädde! Åååh, vad gott det var!  :)

Mycket gott

Otis: Jag har ätit en massa gott. I går fick vi sådan där fisk i röd gegga som är så mumsigt. Sedan åt mamma sådana där gula grejer som jag tycker om. Då fick jag smaka flera stycken! Det var jättegott! I dag fick vi glass! Det är riktigt smaskigt! Nu är jag alldeles full i magen av allt gott.  :)

Sov-mys

Tilda: I går låg jag och mamma på klösmöbeln och sov. Länge. Mamma höll om mig jättemycket. Hon höll så att jag nästan inte kunde röra mig alls. Fast det märkte nog inte hon för hon sov ju. Det blev väldigt varmt också. Men det var mysigt. Jag tycker om när vi ligger och sover tillsammans så där.

Foto!

Tilda: Det här är vi!  :)  Så här ser vi ut. Jag är den söta. Vi ligger och sover. Mamma hjälpte till att göra så att bilden fastnade här, det var lite krångligt för mig att göra det själv.


RSS 2.0