Inte bra för magen

Otis: I går blev min mage dålig. Mamma åt något gott som jag ville smaka. Det kallas visst för sokkerkacka eller något annat. Jag fick ett par löjligt små bitar och det var jättegott! Så lät det i den där grejen som mamma pratar i ibland och när hon gick iväg för att hämta den så passade jag på att stjäla en större bit! Tyvärr såg mamma det så jag hann inte äta så mycket av den.
Efter en stund fick jag jätteont i magen. Jag tänkte bajsa lite, och då bara rann det! Sedan när jag var klar så hann jag knappt gå iväg så var jag tvungen att gå tillbaka och bajsa lite mer. Och sedan en gång till. Och en gång till. Jag var jättelös i magen! Oj vad dålig jag var! Stackars mig!!! Mamma sa att det var för att jag åt av det där goda, så nu får inte jag äta sådant mer.  :(  Fast det kanske är lika bra att jag inte gör det om jag blir så konstig i magen av det.

Liten människa

Otis: I dag kom det två människor hit. En stor människa som mamma och en LITEN människa! Vilken konstig! Den lilla människan ville klappa på Tilda och mig, men vi var lite rädda så vi gick till ett annat rum. Mamma hämtade oss och sa att den lilla människan inte var farlig. Sedan höll mamma oss en i taget så att den lilla människan kunde klappa på oss. Det var lite otäckt, för vi har inte träffat små människor så många gånger. Det var inte så farligt, men Tilda och jag var ändå lite försiktiga och ville inte gå så när den lilla. De två människorna gick efter en stund så nu är de inte kvar här längre. Skönt!  :)

Kloklipp i myset

Tilda: Dumma mamma! Hon klippte några av mina klor!!!  :(  Hon lurade mig när jag låg på henne och hade det mysigt. Helt plötsligt så bara klipp, klipp, klipp! När jag insåg vad hon höll på med så hade hon redan hunnit förstöra flera stycken på min ena tass! Då sprang jag därifrån så att hon inte kunde fortsätta. Hon ska ju inte tro att hon ska kunna klippa de andra som är kvar; nu ska jag vara väldigt försiktig ett tag i närheten av mamma.  :(

Nattgäster

Otis: I går kom mamma´s människosyster hit med en annan människa. Sedan kom det några människor till. De drack någonting och gjorde sig konstiga i pälsen, mamma också, sedan gick alla. När mamma kom hem igen var människosystern och den andra människan också med. De sov här. Tilda och jag sov hos dem en stund, sedan sov jag hos mamma. I dag gick de så nu är det bara mamma, Tilda och jag igen.  :)

Inte vänner?

Tilda: Otis är arg på mig.  :(  Han är jättesur! Jag vet inte vad jag har gjort. Så fort jag kommer nära så morrar han högt och ilsket, han fräser och hukar sig som man gör när man inte gillar någon. Han sitter och blänger på mig hela tiden, och han ser riktigt arg ut! Varför gör han så? Är vi inte vänner längre?  :(

Vill busa

Tilda: Otis är så tråkig ibland! Jag har försökt att busa med honom i kväll, men han blir bara sur.  :(  Jag har jagat honom, smugit på honom, förföljt honom... Men inget funkar, han bara morrar åt mig. Dum-Otis!  :(  Så jag får busa för mig själv. Nu försöker jag få mamma att ge oss mat så att jag kan äta i stället.

Mys och fisk

Tilda: Mamma och jag hade det mysigt förut. Vi låg på klösmöbeln och sov ihop. Mamma hade sin arm om mig som hon brukar. Det var varmt och skönt. Sedan fick Otis och jag smaka den där goda fisken som vi fick för ett tag sedan, den som kallas för lacks. Den är så god!  :)

Mätt av bollar

Otis: Uuhhh, min mage är alldeles full av sådana där goda gula bollar! Mamma och jag åt sådana förut. Jag fick MÅNGA!!! Så nu är jag jättemätt i magen av alla dem!  :)  Jag orkar knappt röra mig!

Kött-tjuv

Tilda: Otis och jag fick varsin stor köttbit av mamma förut. Otis glufsade i sig sin direkt, och jag är inte lika snabb som han, så han åt upp min också!  :(  Dumma Otis!

Mamma vet att Otis ofta tar min godbitar, så ibland försöker hon att ge mig något extra i smyg när inte han ser. Det är snällt. Jag kan ju inte rå för att jag inte äter lika fort som han.

RSS 2.0