Vill inte busa med mig

Tilda: Jag har försökt att busa med Otis i kväll. Men han vill inte. Han är så tråkig ibland! Jag har smugit på honom, jag har jagat honom, och jag har brottats med honom. Men han blir bara sur när jag försöker få i gång honom för lite bus. Han fräser och morrar. Tråk-Otis! Nu ska jag mysa lite med mamma i stället.

Bet mamma

Otis: I dag ville inte jag ha min mäddessin. Jag spottade ut den flera gånger. Och så bet jag mamma. Hårt. Hon sa att det gjorde ont. Och så kom det sådant där rött på mammas tass som det brukar komma på mitt ben när den där tanten sticker mig i benet. Till slut var jag tvungen att äta den där medässinen i alla fall. Nu måste jag skynda mig, för nu ska Tilda och jag få godisar!

Ingen uggla

Otis: Mamma är fortfarande lite knäpp. Hon kallar mig fortfarande för ugglan. Men jag är ju ingen fågel!!! Jag är ju en katt. Och en mycket stilig sådan dessutom! Hon ser väl skillnad på en stilig katt och en dum fågel? Nu tycker jag att hon ska sluta kalla mig för uggla!

Fest igen

Tilda: Vi har haft fest i kväll igen. Det har varit flera festar den sista tiden. Jag gillar när det är fest, då får vi något mumsigt att äta. Den här gången fick vi fest-mat för katter igen. Men det var inte samma sort som förra gången. Fast det här var också riktigt smaskigt. Jag hoppas att vi ska ha många fler festar!

Vill inte ha den mer

Tilda: Mamma har fortfarande inte tagit hem min vanliga mat. Hon envisas med att ge mig den där maten som jag inte gillar så mycket. Jag vill ju inte ha den! Så de senaste dagarna har jag inte ätit så mycket mat. Jag försöker att äta av Otis mat i smyg så mycket jag kan, men det går inte varje gång. Nu vill jag ha MIN mat igen! Dumma mamma!  :(

Festmat

Otis: Vi har haft fest här i kväll. Mamma kom hem med festmat för katter som vi fick äta förut. Bara för att hon tycker om oss så mycket. Och det är klart att hon gör det, vi är ju de bästa katterna! Festmaten var något kött i sås. Det var riktigt smaskigt! Nu vilar vi lite, för vi är mätta i magen!

Gillar inte

Tilda: Jag gillar inte min mat. Jag har fått en annan sorts mat än min vanliga ett tag nu, och jag börjar bli trött på den. Den är inte lika god som den som jag brukar få. För en stund sedan när jag och Otis skulle äta så ville inte jag ha min mat. Jag struntade i att äta och gick därifrån i stället. Hoppas att mamma fattar att jag vill ha min vanliga mat nu! Jag får försöka att smygäta av Otis mat tills jag får min egen igen. Nu är jag hungrig bara för att jag inte åt förut.  :(

Inget vitt

Otis: I dag öppnade mamma dörren till det där rummet som är ute. Det var soligt och ganska skönt. Allt det vita som var där förra gången mamma öppnade var borta nu. Det var inget vitt alls där. Mamma sa att jag kanske ska få gå ut snart. Det ska bli roligt!

Vill mysa nu

Tilda: Jag är mys-sugen. Jag ska se om mamma också är mys-sugen nu.

RSS 2.0