Hungrig

Otis: Jag är hungrig. Vi åt för en stund sedan, men när jag hade ätit färdigt så kräktes jag. All mat kom upp, så nu är jag helt tom i magen. Jag hoppas att vi får mat av mamma snart igen, för jag är jättehungrig!

Kräks på klösmöbeln

Tilda: Jag kräktes i dag. På golvet och på en klösmöbel. Det var inte så roligt. Jag tycker inte om att kräkas. När mamma såg att det var kräks på klösmöbeln blev hon inte så glad. Otis och jag ville ha mat, men vi fick vänta medan mamma torkade på klösmöbeln. Hon gillar inte när det är kräks på klösmöblerna eller där hon sover. Men ibland behöver man kräkas, och då kanske det blir där. Det kan man inte rå för. Så det så.

Ute

Otis: Jag har varit ute i dag! Det var roligt. Jag åt lite sådant där grönt som finns ute. Det blåste skönt i pälsen också. Fast vi var bara ute en liten stund, mamma och jag. Nu ska jag vila lite, för man blir trött av att vara ute.

Kräks

Otis: I kväll kräktes jag igen. Direkt efter att jag hade ätit mat så gjorde jag det. Det var inte så roligt. Jag gillar inte att kräkas.

Gula bollar

Otis: I kväll har jag och mamma ätit sådana där goda gula bollar som jag gillar så mycket. Fast jag åt inte så många. Jag ville inte ha. Jag åt bara ett par stycken och sedan lämnade jag de andra som mamma gav mig. De ligger kvar på olika ställen på golvet. Jag vet inte varför jag inte ville ha dem. Jag brukar ju äta massor med bollar!

Seg ost

Otis: I kväll har jag ätit sådan där god ost. Den är salt och seg, men jag tycker om den. Jag fick några bitar av mamma när hon gjorde i ordning för att äta själv. Det var smaskigt!

Väntar på mat

Tilda: Nu har jag väntat jättelänge på att mamma ska ge oss mat. Jag har suttit och tittat på mamma en jättelång stund. Jag har väntat och väntat och väntat, men mamma bara håller på med sitt hela tiden. Nu är jag trött på att vänta, nu vill jag ha mat! Dumma mamma!

Kyckling

Otis: Vi har ätit kyckling i kväll. Det är ju så gott! Vi fick kyckling av mamma. Jag åt flera bitar, Tildas också. När mamma hade ätit sina bitar fick jag slicka upp massor med grädde. Det var riktigt smaskigt. Jag gillar att äta.

Sova på mamma

Tilda: Jag har haft mys med mamma i kväll. Vi låg på klösmöbeln och sov. Vi låg nära nära varandra och det var riktigt varmt och skönt. Efter ett tag la jag mig på mamma i stället. Det är också skönt. Jag brukar ligga och sova så ganska ofta. Mamma gillar det också. Vi har det så mysigt mamma och jag.

RSS 2.0