Dålig i magen

Otis: Min mage mår inte bra i kväll. Direkt efter att jag hade ätit förut så kräktes jag. Allt jag hade ätit kom upp igen. Det var inte så roligt. Så nu är jag hungrig igen. Men nu måste jag vänta en stund innan jag får äta, för jag vill inte kräkas igen.

Ingen bra kväll

Otis: Mamma klippte mina klor förut. Det var inte så roligt. Och nu ramlar det ner mer sådant där vitt ute. Det är inte heller så roligt. Det är ingen bra kväll. Så nu ska jag sova i stället.

Glass och mys

Tilda: I kväll har vi ätit glass. Det var gott. Fast jag åt inte så mycket, jag bara smakade lite. Jag har haft mysigt med mamma hela kvällen också. Det gillar jag.

Godis

Tilda: Vi fick godisar av mamma förut. Det var gott. Vi fick flera stycken godisar. Jag åt upp alla mina, så Otis kunde inte ta dem den här gången. Jag gillar godis. Fast inte allt godis. De jag inte tycker om brukar Otis äta upp. Men de vi fick den här gången gillar jag.

Vitt igen

Otis: I dag när jag tittade ut var det vitt ute igen! Det är inget roligt. Jag väntar ju på att det ska bli varmt och skönt ute så att mamma och jag kan gå ut. Varför ska det bli vitt ute igen då då?

Skinka

Otis: I kväll har jag ätit sådan där god skinka som jag gillar. Tilda och jag fick smaka flera bitar. Fast Tilda åt inte sina bitar, så jag åt hennes också. Fort åt jag upp dem. Jag är så snabb när jag äter! Jag är nog den snabbaste katten här omkring. Kanske den snabbaste katten överallt? Jag tror faktiskt inte att det är så många andra katter som är lika snabba som jag.

Sugen på mys

Tilda: När mamma kom hem i dag var jag riktigt sugen på att mysa. Som tur var så var visst mamma det också, för hon klappade massor på mig. Sedan la jag mig bredvid henne på klösmöbeln och så hade vi det mysigt en stund till. Vi myser faktiskt nästan varje kväll. Det gillar jag. Mamma gillar det också. Ibland vill Otis också vara med och mysa, men han gör inte det lika ofta som mamma och jag. Undrar om det är för att han är kille? Det är dumt i så fall; mysa är ju bland det bästa som finns!

Klapp och klipp

Tilda: Mamma klippte en av mina klor! Dumma! Hon lurade mig igen. Hon låtsades att vi skulle mysa. Klapp, klapp, klapp och så KLIPP! Jag gillar inte när hon gör så. Hon kunde i alla fall inte klippa någon mer klo, för jag reste mig och gick därifrån.

Jobbigt med bus

Otis: Tilda ville busa med mig förut. Men jag hade inte alls lust med det. Hon jagade mig. Då morrade jag åt henne. Men det hjälpte inte. Då sprang jag i stället. Men det hjälpte inte heller, för då trodde hon att jag ville busa. Hon är så jobbig ibland när hon försöker busa och inte fattar att jag inte vill. När hon hade jagat mig en liten stund blev jag arg och då slutade hon att jaga mig som tur var. Nu vilar jag lite, för det är jobbigt att bli jagad.

Spring

Tilda: I kväll har jag sprungit en massa. Jag var på bushumör, men Otis ville inte busa med mig. Så då sprang jag runt lite i stället. Fort fort fort sprang jag. Jag kan springa jättefort! Jag sprang in och ut i rummen och upp och ner på klösmöbler. Det var roligt. Men sedan blev jag trött av allt springande. Så nu har jag vilat en stund.

RSS 2.0