Snart kalas

Otis: Mamma sa att jag snart fyller år. Det är roligt. Då får jag nog sådan där god fisk som jag tycker om. Hoppas att det går fort. Jag vill ha den där smaskiga fisken nu!

Lugnt här

Otis: Jag har ätit godis. Det var gott. Nu ska mamma och jag vila lite. Det ska bli skönt.

På rätt plats

Otis: Nu står min toalett på den vanliga platsen igen. Det är bra. Mamma sa att de där människorna inte ska komma hit mer nu. Hon har grejat där hela dagen med en massa saker, och rätt som det var så upptäckte jag att min toalett är där den ska vara. Så nu har jag kissat där. Det är skönt att det är som vanligt igen.

Högt ljud

Otis: När de där människorna var här i dag så gjorde de något som lät hemskt högt. Mamma sa att det är tur att inte jag hör så bra längre. Om jag hade gjort det så hade jag kanske blivit rädd av det otäcka ljudet. Jag vet inte vad det är de gör, men mamma sa att de snart är färdiga med det. Sedan ska de inte komma hit mer.

Konstig lukt

Otis: De där människorna har varit här i dag igen. De har gjort något och nu luktar det något konstigt här. Det luktar väldigt starkt. Men det ska tydligen vara så, för mamma blev inte arg när hon kom hem. Jag tycker i alla fall att det luktar konstigt.

Kyckling

Otis: I kväll har mamma och jag ätit kyckling. Det var så gott! Jag fick många bitar av mamma och jag åt upp allihopa. Jag blev alldeles mätt i magen. Men jag gillar ju kyckling, det är riktigt smaskigt!

I dag också

Otis: Det har varit människor här i dag också. Men i dag var de här när mamma inte var hemma. Fast det verkar som att mamma visste det, för hon blev inte arg. De gjorde en massa saker i dag med. Jag undrar vad det är de håller på med?

Fortfarande konstigt

Otis: Det har varit människor här i dag också. De har gjort saker där min toalett brukar stå. Det ser väldigt konstigt ut där nu. Jag har tittat och luktat lite där. Det är inte alls som det brukar. Undrar varför de gör så? Men mamma verkar inte bli arg på dem.

Vad händer?

Otis: Det är något konstigt som händer här. Mamma har ställt min toalett i det rummet som jag äter. Där min toalett brukar stå ser det inte ut som vanligt. I dag var det en människa här och höll på med en massa saker där. Jag förstår inte vad det är som händer. Varför ska jag kissa i samma rum som maten finns?

Ganska mysigt

Otis: Jag har gjort en sak som Tilda gjorde ganska ofta. Mamma låg på klösmöbeln och sov, och då låg jag på henne och sov. Det var faktiskt ganska mysigt! Varmt och skönt. Mamma verkade gilla det också. Jag låg på mamma en lång stund. Jag kommer kanske att göra det någon mer gång, för det var ju inte så dumt.

Kyckling

Otis: I kväll har jag ätit kyckling. Jag fick många bitar av mamma. Det var riktigt smaskigt! Jag gillar kyckling. Och en massa andra saker. Jag gillar nog nästan allt tror jag.

RSS 2.0