Tråkigt

Otis: Jag har lite tråkigt. Det händer inte så mycket här. Så jag sover mest. För jag tycker om att sova.

Godis

Otis: Jag får godis av mamma nästan varje dag. Det gillar jag. Godis är gott. Jag tror att jag får godis ofta bara för att jag är ensam nu. Men jag tycker ju om godis så det gör inget att jag får det ofta.

Besök

Otis: Mammas människosyster har varit här. Hon sov hos oss i natt. Hon kammade min fina päls. Jag sov bredvid henne. Men nu är hon inte här, hon har åkt hem till sig. Så nu är det bara mamma och jag igen.

Toalett

Otis: Jag har fått en ny toalett. Jag har kissat i den. Den var bra.

Bra dag

Otis: Det har varit en bra dag i dag. Mamma och jag var ute en liten stund! Det var roligt. Det var inte lika varmt som förra gången jag var ute, men jag åt lite sådant där grönt och luktade på en del saker. Det var skönt att vara ute.
I kväll har jag fått kyckling och grädde av mamma. Det tycker ju jag är jättegott! Jag åt ganska mycket kyckling. Det var riktigt smaskens. Jag är alldeles mätt i magen nu. Trött är jag också, så nu ska jag sova.

Ny päls

Otis: Nu har min fina päls kommit tillbaka på mitt fina ben. Så nu är jag riktigt stilig igen!

Vitt kladd

Otis: När mamma skulle äta förut fick jag smaka något vitt. Det var lite kladdigt. Men det var gott. Så jag slickade upp allt det vita kladdiga som jag fick av mamma. Jag har nog smakat det förut tror jag. Nu ska jag vila lite.

Päls på väg

Otis: Det saknas fortfarande lite av min fina päls på mitt ben. Men mamma sa att det snart har vuxit ut ny päls där. Den pälsen kommer också att vara lika fin som all min andra päls. Det är klart att den kommer vara det, det är ju MIN päls! Jag är ju en väldigt stilig katt med väldigt fin päls. Så det så!

Räkor

Otis: Jag fick smaka räkor och grädde förut. Det var gott. Mamma ger mig mycket smaskigt att äta. Det gillar jag.

RSS 2.0