Päls överallt

Otis: Nu har min fina päls på mitt ben kommit tillbaka. Det är bra. Nu är hela jag stilig igen. Precis som jag alltid är.

Fässt med kött

Otis: I kväll har mamma och jag haft fässt. Hon åt kött och jag fick smaka flera bitar. Det var gott. Mamma sa att det har hänt något roligt. Men jag vet inte vad. Fast jag bryr mig inte så mycket om det som mamma tycker är roligt. Jag fick smaskigt kött, det tyckte jag var roligt.

Mäddessin

Otis: Jag äter fortfarande sådan där mäddessin. Jag tycker inte om det, det är så tråkigt. Det är ju heller inte lika smaskigt som godis eller kyckling eller grädde eller fisk eller något annat gott. Jag vill inte ha mer mäddessin, men mamma säger att jag måste äta det. Jag vill ha något mumsigt i stället!

Saknas

Otis: Det fattas fortfarande lite av min fina päls på mitt ben. Jag tycker inte om det. Jag vill ha hela min fina päls på hela mig.

Bra katt

Otis: Mamma klappar väldigt mycket på mig. Jag får massor med smaskigt att äta också. Det är säkert för att jag är en så bra katt. Eller kanske för att det bara är jag med mamma här nu. Nej, det är nog för att jag är så bra.

Låg bredvid

Otis: Mamma låg på klösmöbeln förut och då la jag mig bredvid henne. Jag har ju provat det förut och det var ju ganska mysigt. Så jag låg bredvid henne en stund. Mamma tyckte om det. Jag tyckte också om det. Men efter ett tag gick jag och la mig en bit ifrån. Jag vill ju inte att hon ska tro att jag gillar det jättemycket.

Stick i benet

Otis: I dag var jag hos de där människorna som klämmer på mig. Mamma och jag åkte dit i den där konstiga lådan. När vi kom dit var det först en människa där som tog bort lite av min fina päls på mitt ben och sedan stack det och så kom det sådant där rött som är blött. När det hade kommit en massa rött så fick jag ett bandasj på benet. Det har jag haft många gånger förut.
När människan var klar kom det en annan människa som klämde lite på mig. Hon tittade i min mun och mina ögon. Mamma pratade en massa med människan och sedan åkte vi hem. När vi hade kommit hem tog mamma bort bandaschet på mitt ben. Det var skönt. Sedan fick jag lite godis.

Mys

Otis: Jag har provat att ligga bredvid mamma på klösmöbeln några gånger igen. Bara korta stunder, men det är ju faktiskt ganska mysigt. Det var nog därför som Tilda gjorde det så mycket, för att hon också tyckte att det var mysigt. Jag kommer nog att göra det igen någon gång, men bara lite grann. Mamma får ju inte tro att jag är tjejig.

Gott

Otis: Det är gott med sådan där mjölk som är till bara för katter. Jag gillar den. Jag har fått av den flera gånger nu. Det är den som jag fick när jag hade den där grejen runt halsen. Jag gillar inte grejen runt halsen så mycket. Men jag behöver bara ha den en kort stund och när jag har den så brukar jag få goda saker att äta. Så då gör det inte så mycket att jag måste ha den på mig. Nu ska jag se om jag kan få lite godis av mamma.

RSS 2.0