Ute

Otis: I dag var jag ute! Mamma tyckte att den där Räjjven också skulle följa med ut men hon la sig ner och ville inte följa med. Bra, då fick jag gå ut ensam med mamma. Precis som vi brukar göra. Det var roligt att vara ute. Det blev varmt i min fina päls och jag åt sådant där grönt som finns ute. Efter en stund behövde jag kissa. Jag försökte visa mamma att jag ville gå in men hon förstod inte. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, så jag kissade ute! Men mamma blev inte arg och när jag hade kissat färdigt gick vi in.

Skinka

Otis: Jag har ätit sådan där god skinka i dag. Det är ju riktigt smaskigt! Den där Räjjven fick också skinka av mamma. Hon tyckte om den. Det var ju dumt. Då kunde inte jag äta upp hennes bitar. Så jag fick äta bara mina egna.

Sover stiligt

Otis: Mamma har tagit fler bilder på mig när jag sover. Det måste vara för att jag är så stilig. Jag är ju en stilig katt så när jag sover är jag också stilig.


Orättvist

Otis: Nu får inte den där Räjjven någon mer sådan där mäddessin. Hon får inget mer kladd i ögonen heller. Men jag får fortfarande min mäddessin. Det är inte så roligt. Jag vill också slippa få den. Dumma mäddessin!

Klomärken

Otis: I dag hade jag mysigt med mamma. Jag låg på henne när hon satt på klösmöbeln. Det var skönt, men mamma tyckte inte att det var så skönt när jag spretade med mina klor på henne. Det är ju så man gör när det är skönt och mysigt. Men det verkar inte mamma förstå. Människor kanske inte gör så, men katter gör det. Nu har mamma märken på sig efter mina fina klor.

Inte bara jag

Otis: Nu får den där Räjjven också mäddessin, precis som jag. Fast hon får andra mäddessiner och flera gånger. Rätt åt henne! Mamma gör något med hennes ögon också. Hon stoppar in något kladd i Räjjvens ögon. Det ser inte så roligt ut. Räjjven gillar inte det, hon försöker ta sig loss när mamma ska ge henne kladdet. Jag är glad att det inte är jag som ska ha det där kladdet i mina stiliga ögon.

Sovardag

Otis: I dag har jag sovit jättemycket. Mamma och den där Räjjven har också sovit mycket. Det är skönt att sova, så jag gillar att göra det. Jag ska äta lite nu men sedan ska jag sova igen.

Godis

Otis: Mamma var borta en lång stund och när hon kom hem hade hon med sig godis som jag fick. Det var gott. Räjjven fick också godis, men hon ville inte äta det. Hon är så konstig! Men det gör ju inget, för då blir det många godisar till mig i stället. Det är bra!

RSS 2.0