Hälsa på

Otis: Jag och den där Räjjven gjorde en sådan där hälsa på igen förut. Vi gjorde det hos människan som bor nära oss. Vi var där bara en liten stund den här gången. Vi tittade runt lite och sedan gick vi tillbaka in till oss. Det är roligt att göra hälsa på.

Klorna i fara

Otis: Mamma sa något om att klippa våra klor igen. Hon har inte gjort det än, så jag hoppas att hon glömmer bort det. Jag vill inte ha korta klor, jag vill ha vassa och stiliga klor.

Borta igen

Raven: Nu är människan borta igen. Så den andra människan har varit här en gång till och gett oss mat. Hon klappade på mig den här gången också. Det var skönt. Hon är snäll som ger oss mat och klappar på oss.

Grädde

 Otis: Vi har ätit grädde. Det är gott. Det tycker tydligen den där Räjjven också.

En annan människa

Raven: Människan som jag bor hos har varit borta en lång stund. Då kom det en annan människa hit och gav oss mat. Det var bra. Den människan klappade mycket på mig också. Det tyckte jag om. Men nu är min människa hemma igen. Det tycker Otis och jag är bra.

Stor mäddessin

Otis: Jag har kommit på en sak. Den där Räjjven äter ju också mäddessin igen. Men hennes mäddessin är mycket större än min mäddessin. Ha ha, rätt åt henne! Tur att min mäddessin är så liten. Men det är ju nog för att min mäddessin är mycket bättre än hennes mäddessin.

Sover nära

Raven: För det mesta ligger jag och Otis på olika platser och sover. Men ibland ligger vi och sover ganska nära varandra. Då blir människan glad. Ibland tar hon bilder på oss när vi ligger nära varandra.
 

Rullirull

Otis: Ibland händer det något konstigt när jag ligger och sover högst upp på den ena klösmöbeln. Jag rullar ner! Det är jättekonstigt och jag förstår inte hur det blir så. Jag ligger och sover skönt och plötsligt vaknar jag mitt i rullet och när rullet slutar ligger jag längst ner på klösmöbeln. Då klättrar jag högst upp igen och somnar om. Mamma säger att jag ser rolig ut när jag rullar. Men jag tycker inte att det är så roligt. Det är ganska otäckt att vakna mitt i ett rull.

Ingen päls än

Raven: Jag har fortfarande inte någon päls på min mage. Den har varit borta länge nu. Fast människan som jag bor hos säger att pälsen snart kommer tillbaka. Det är bra. Människan klappar mycket på min mage där det inte är någon päls och hon säger att min mage är fin. Det tycker jag om.

RSS 2.0