Dubbelmys

Otis: För en stund sedan hade jag mysigt med mamma. Då kom den där Räjjven och skulle också mysa med mamma! Jag tittade argt på henne men hon fattade inte att hon skulle gå därifrån. Dumma hon! Mamma klappade på båda oss samtidigt, så vi fick mysa med mamma ihop. Jag fortsatte att titta argt. Efter en liten stund gick den där Räjjven iväg och då kunde jag mysa med mamma ensam igen. Det var bra.

Människans päls

Raven: Jag brukar tvätta mammamänniskans päls. Hon tycker om när jag tvättar hennes päls. Då klappar hon mycket på mig. Det tycker ju jag om. Men hon brukar inte tvätta min päls. Det är lite tråkigt. Människor har så konstig päls. Den sitter bara på huvudet. Det är ju mycket finare att ha päls överallt som vi katter har. Nu har ju jag päls på hela min mage igen. Det är bra.

Fässt igen

Otis: Mamma sa att jag och den där Räjjven ska ha fässt i dag. Vi ska få smaskig mat att äta. Det vill jag ha. Det ska bli gott! Jag hoppas att vi får den där mumsiga maten snart för jag vill äta den nu. Hoppas att den där Räjjven inte vill ha sin mat för då kan jag äta upp den också.

Mycket klappande

Raven: I dag har människanmamma klappat mycket på mig. Det var skönt. Jag tycker ju om det. Det verkar som att hon tycker om att klappa på mig också. Det är bra. Jag vill att hon ska klappa på mig mycket. Jag försöker visa att jag tycker om det så att hon ska klappa på mig ännu mera. Jag tror att hon förstår att jag tycker om det.

Glass

Otis: Jag har ätit glass igen. Det var smaskigt. Glass är som grädde fast hårt och kallt. Grädde är ju riktigt gott, det tycker jag om. Eftersom glass är som grädde så tycker jag om det också. Det är riktigt mumsigt. Mamma tycker också om glass. Så när hon åt fick jag smaka lite. Men man får inte äta för mycket för då kan man bli konstig i magen.

Borta och hemma igen

Otis: Mamma har varit borta länge. Då har den där andra människan varit här och gett oss mat. Hon gav mig mäddessin också. Det var inte roligt. Men den människan är snäll ändå. Hon klappar på oss och det tycker vi om. Nu är mamma hemma igen. Det är bra. Jag hade mysigt med mamma när hon kom hem och jag ska ha lite mer mysigt med henne snart.

Den andra människan

Raven: Nu ska människan vara borta en lång stund igen. Då ska den andra människan komma hit och ge oss mat. Hon är snäll. Hoppas att hon kommer snart så hon kan klappa på mig.

Halv födelsedag

Otis: Vi har haft fässt i dag igen. Mamma sa att det är som en halv födelsedag för mig i dag. Jag förstår inte riktigt vad det är. Men det gör inget för jag och den där Räjjven fick smaskig mat att äta. Det var gott.
 

RSS 2.0