Bättre att vara stilig

Otis: För några dagar sedan fick vi smaskig mat att äta. Mamma sa att vi fick det för att den där Räjjven har varit hos oss länge. Det är väl inget att få smaskig mat för? Hur länge ska hon stanna här egentligen? Det är ju bättre att vi får smaskig mat för att jag är en stilig katt.

God mat

Raven: Jag och Otis fick god mat att äta förut. Människamamma sa att vi fick det för att jag har varit här länge nu. Jag tyckte om maten. Och jag tycker om att vara här.
 

Fin päls

Otis: Nu har mamma hållit på med min fina päls igen. Hon tog bort päls från min stiliga mage. Det tyckte inte jag om. Men när mamma var klar sa hon att min fina päls var ännu finare än innan. Det tycker jag är bra. Min päls är ju alltid väldigt fin för jag är ju en riktigt stilig katt.

Många ben

Raven: Det var ett konstigt litet djur här förut. Det hade många ben och sprang fort. Jag jagade djuret en liten stund. Men när människamamma såg djuret pratade hon högt. Sedan slog hon på djuret med en sak. Undrar varför hon gjorde det? Det verkade som att hon inte tyckte om djuret. När hon hade slagit på det såg jag inte djuret mer. Människamamma sa att det var borta. Undrar vart det tog vägen?

Nytt mys

Raven: När mammamänniskan ligger och sover brukar jag ligga i närheten och sova. Det är skönt. Nu har jag gjort något annat. När hon sov gick jag och la mig precis bredvid hennes huvud. Där sov jag en lång stund. Det var varmt och mysigt. Jag tyckte om det. Jag tror att mammamänniskan också tyckte om det, för när hon vaknade klappade hon på mig. Jag kanske sover bredvid hennes huvud någon mer gång.

Kissar på sak

Raven: Ibland när jag kissar gör människamamma något konstigt. Hon håller en sak bakom mig så att jag kissar på den. Jag vet inte varför hon gör så. Människor är konstiga. Men jag bryr mig inte så mycket om att hon håller saken bakom mig, jag fortsätter att kissa tills jag är färdig.

Godis

Otis: När mamma kom hem förut hade hon med sig godis till mig. Godiset var till den där Räjjven också. Men det var nog mest till mig.

Blandat smaskens

Otis: Jag har en massa smaskens i magen. Först fick jag ost av mamma. Det var gott. Jag tycker om ost. Sedan fick jag grädde. Det var riktigt gott. Jag tycker om grädde också. Efter det fick jag glass. Det var mumsigt. Jag tycker ju om det också. Glass är godast. Nej grädde är godast. Eller så är ost godast. Jag tycker att allt är godast.

Borta mycket

Raven: Mammamänniskan är ju borta mycket. Jag undrar varför? Vill hon inte vara här med Otis och mig? Fast när hon är här så verkar hon ju tycka om oss för hon klappar på oss mycket. Mammamänniskan är här nu så jag hoppas på att hon klappar på mig snart. För det tycker ju jag om.

RSS 2.0