Sår

Raven: Jag har ett sår på min nos. Det är Saga som har gjort det. Dumma Saga!

Skön plats

Raven: Jag har en ny favoritplats. Där ligger jag ganska ofta. Det är skönt att sova där. Fast platsen är inte ny, den har varit här länge. Jag brukade ligga där ibland. Men jag har inte gjort det på länge. Nu gör jag det igen, för det är mjukt och skönt där.
 

Jobbig

Raven: Nu har Saga varit riktigt jobbig igen. Hon har busat och jagat mig massor. Det tyckte inte jag var så roligt. Jag blev nästan arg på henne. Saga tycker att det är roligt att jaga mig, så hon gör det ofta. Men jag tycker inte att det är roligt varje gång. Bara ibland.

Lite mys

Raven: Jag låg bredvid människamamma på klösmöbeln förut. Det var mysigt. Människamamma klappade på mig då. Det var skönt. Jag tycker ju om att få klappar. Men efter en stund gick jag till en annan plats som jag tycker om och lade mig där i stället. Där är det skönt att sova.

Mina klor

Raven: Människamamma sa att mina klor måste bli korta snart igen. Det vill inte jag. Hon kan väl göra klorna på Saga korta i stället?

Bråk

Raven: Jag blev arg på Saga förut. Hon busade en massa med mig och det ville inte jag. Då fräste jag åt henne och sedan slogs vi lite. Men mammamänniskan sa åt oss att sluta. Hon vill inte att vi slåss. Fast jag gör ju bara det när jag är trött på Saga.

Bus i värmen

Raven: Det är fortfarande väldigt varmt här. Jag orkar inte göra så mycket annat än att vila. Saga vilar också. Fast ibland busar hon trots att det är varmt. Hon är konstig som springer omkring när det är skönare att ligga stilla och vila.

RSS 2.0