Vitt och kallt

Otis: Det har ramlat ner mera vita saker ute. Det skulle vara roligt att gå ut, men mamma säger att när det är vitt ute är det kallt. Då är det inte så skönt att gå ut, för när det är kallt fryser jag om mina fina tassar. Det är bättre att vara inne för det är varmt och skönt.

Tvättat päls

Raven: Nu har jag tvättat människamammas päls igen. Jag gör det ibland, för hon är inte så duktig på att tvätta pälsen själv. Så jag hjälper henne. Då brukar hon klappa på mig. Hon tycker nog att det är bra att jag tvättar hennes päls. Då slipper hon ju att vara smutsig. Nu ska jag tvätta min egen fina päls också.

Kyckling i magen

Otis: Jag har ätit kyckling. Det var så gott! Jag fick flera bitar av mamma. Jag tycker om kyckling. Jag kan äta många bitar, men så många bitar som jag vill äta får inte plats i min fina mage. Då skulle den bli alldeles jättefull med kyckling. Nu är det lagom med kyckling i min mage. När man är mätt är det skönt att vila lite. Så det har jag gjort. Fast jag blev trött av att vila, så jag ska nog sova också.

Väntat länge

Raven: Jag har väntat länge på att katten ska komma tillbaka. Men han har inte gjort det. Han kanske inte kommer hit mer. Det är synd. Jag vill busa lite mer med honom. Det är inte lika roligt att busa ensam. Fast Otis busade lite med mig förut. Det var roligt. Men han orkar inte busa så mycket. Det gör inget. Lite bus är också bra.

Vitt

Otis: Nu har det ramlat ner sådant där vitt ute igen. Jättemånga vita saker har ramlat ner. Det ser konstigt ut ute nu. Mamma sa att det är kallt ute. Inne är det varmt och skönt. Det är bra. Jag blev trött av att titta på alla vita saker så jag sov i stället. Det var skönt.

Maten försvann

Otis: Jag kräktes igen. Det var inte roligt. Jag hade ätit mat när jag kräktes. Det blev ingen mat kvar i min fina mage. När jag hade sovit en stund åt jag mera mat. Den är kvar i min mage för jag har inte kräkts mer. Det är bra.

Har inte kommit tillbaka

Raven: Katten har inte kommit tillbaka. Det är tråkigt. Jag vill busa med honom igen. Han kanske kommer tillbaka om ett tag? Det vill jag. För jag tyckte att det var roligt att busa med honom. Jag hoppas att han kommer snart.

Har ingen att busa med

Raven: Katten är inte kvar här. Så nu har inte jag någon att busa med. Det tycker jag är tråkigt. Jag hoppas att han kommer tillbaka så att vi kan busa igen.

Inte kvar

Otis: Meskatten Måns är inte kvar här. Det var några människor här och de tog Måns med sig. Det är bra. Fast jag hann inte klå upp honom innan han försvann. Det är ju lite synd. Men om han kommer tillbaka ska jag ge honom stryk.

RSS 2.0