Försökte fånga

Raven: Det var något konstigt här förut som jag försökte fånga. Det rörde sig överallt och varje gång jag var nära att ta det så flyttade det på sig. Människamamma sa att det var en solreflex och att det inte går att fånga den. Men jag ville fånga den, så jag försökte flera gånger. Men sedan blev jag trött och vilade i stället. Om den kommer tillbaka ska jag försöka att ta den.

Lite kyckling

Raven: Jag och Otis har ätit kyckling. Det var gott. Men jag åt inte så många bitar. Det gjorde Otis. Han åt jättemånga bitar. Han äter jämt mycket av allting som vi får av mammamänniskan. Sedan tvättade jag mammamänniskans päls. Då klappade hon mycket på mig. Det var skönt.

Tass i munnen

Otis: Mamma tittade i min mun. Det var inte roligt. Hon stoppade in sin tass och rörde mina fina tänder. Jag tyckte inte om det. Jag försökte stänga munnen men mamma höll den öppen. Hon ville se om det är något fel eftersom det rinner lite från min mun ibland. Men det är klart att det inte är något fel i min mun, för jag har ju en stilig mun.

Ost

Otis: Jag har ätit ost. Mycket ost! Jag fick ost av mamma. Det var smaskigt. Jag tycker om ost. Det är bra att den där Räjjven inte vill ha, då blir det mera till mig. Nu är min fina mage mätt av all ost så nu ska jag vila lite.

Korta igen

Raven: Nu har människamamma gjort mina klor korta igen. Jag ville ju inte det. Men hon klappade på mig medan hon gjorde dem korta och jag tycker ju om när hon klappar på mig. Det var så mysigt, så jag tänkte inte så mycket på att hon höll på med mina klor. Nu måste jag vässa dem igen så att de blir riktigt vassa.

Gula bollar

Otis: Jag har ätit sådana där goda gula bollar igen. Det var länge sedan jag åt det. Det var riktigt smaskigt att äta bollar igen. Jag tycker om gula bollar. Jag åt flera stycken. Nu är min fina mage alldeles full med goda gula runda bollar. Så nu måste jag vila mig och min fina mage lite.

Måste akta mig

Raven: Mammamänniskan vill göra mina klor korta igen. Det vill inte jag. Så jag måste akta mig så att hon inte kan göra det.

Sover nära

Otis: Ibland sover jag och den där Räjjven nära varandra. Jag bryr mig inte så mycket om henne. Det är hon som lägger sig nära mig. Det gör inget men jag vill inte ligga precis bredvid henne. Mamma tycker att det är roligt när vi sover nära varandra. Jag förstår inte varför. Det måste vara för att den där Räjjven sover nära någon som är så stilig som jag är.
 
 

RSS 2.0