Busade

Raven: Jag har busat. Det var roligt. Mammamänniskan hade lagt saker i högar. Då busade jag i en sådan hög. Jag busade ensam. Men jag tyckte att det var roligt. Jag busar inte så ofta så mammamänniskan tyckte också att det var roligt att jag busade. Jag busade en stund tills jag blev trött och vilade i stället.

Hemma hos oss

Raven: Människamamma är hemma hos oss mycket nu igen. Det tycker jag är bra. Då får jag många klappar och mycket mys. Det tycker jag om. Det är bra att hon är hemma hos oss, för då är det ju inte bara jag och Saga. Jag tycker att det är bättre när människamamma är här också.

Orättvist

Raven: Mammamänniskan sa att hon ska göra mina klor korta snart igen. Det vill inte jag! Det är ju inte så länge sedan hon gjorde dem korta. Jag vill att mina klor ska vara långa och vassa. Varför ska inte Saga också ha korta klor? Det tycker jag att hon ska ha. Men mammamänniskan gör inte hennes klor korta. Hon har långa och vassa klor hela tiden. Det är dumt.

Bilder

Raven: Mammamänniskan tycker att det är roligt att använda den där saken som gör bilder av mig. Hon använder den ofta. Nu har hon gjort det igen. Jag låg på min favoritplats den här gången.
 

Ska gå mera

Raven: Mammamänniskan säger att jag måste röra på mig lite mera. Hon tycker att jag ligger stilla och sover för mycket. Men jag rör på mig. När jag ska äta går jag till maten och när jag ska kissa går jag till lådan. Sedan går jag tillbaka till min favoritplats och lägger mig och sover igen. När Saga jagar mig så springer jag ju lite också. Så jag rör på mig.

Saga jagar

Raven: Saga har jagat mig igen. Jag tycker ju inte att det är så roligt. Hon är så jobbig som inte förstår att jag inte vill att hon ska springa efter mig. Fast mammamänniskan brukar säga till Saga när hon ser att Saga gör det. Då slutar Saga. Det är bra.

Mycket mys

Raven: Jag ville mysa och få klappar så jag gick fram till människamamma när hon var på klösmöbeln. Då klappade hon på mig, precis som jag ville. Jag fick en massa klappar. Det tyckte jag om. Det var så skönt och mysigt. Hon klappade länge på mig. Människamamma är snäll som klappar så mycket på mig.

RSS 2.0