Firade något

Raven: I dag har jag ätit smaskig mat. Mammamänniskan sa att det var för att vi firade att jag har bott här länge nu. Jag vet inte vad det betyder att man firar, men det var bra att jag fick god mat. Fast jag tyckte mest om det såsiga i maten, så jag slickade bara upp det. Saga fick också äta den smaskiga maten. Hon tyckte om allt så hon åt upp både sin mat och min mat när jag hade slickat upp det såsiga färdigt.
 

Vässat korta klor

Raven: När jag låg och sov kom mammamänniskan med den där saken som gör klorna korta. Så nu är mina klor korta på en tass. Jag ville inte att klorna på de andra tassarna också skulle bli korta så jag gick iväg från mammamänniskan. Jag har redan börjat vässa de korta klorna lite på den stora klösmöbeln.

Tvättar Saga

Raven: Ibland tvättar jag Saga. Fast bara lite. Om jag tvättar mycket så kanske hon tror att jag vill mysa eller busa med henne, och det vill jag ju inte. Så jag tvättar bara lite på huvudet. Saga tycker om när jag tvättar henne. Jag är duktig på att tvätta. Det tycker mammamänniskan också. Jag tvättar ju henne också ibland. Jag tvättar mig själv mycket. Jag tycker om att vara ren och fin.

Ska mysa

Raven: Mammamänniskan sa att vi ska mysa nu. Det är bra. Jag tycker ju om att mysa. Det är så skönt när mammamänniskan klappar på mig.

Grädde

Raven:  Jag har ätit grädde igen. Mammamänniskan gav mig grädde flera gånger. Det är så gott. Saga fick också grädde, men hon fick inte lika många gånger som jag. Ibland får jag smaka något som är som grädde fast tunnare. Det är också gott. Mammamänniskan är snäll som ger mig så mycket gott att smaka.

Bråk

Raven: Jag blev arg på Saga förut. Så vi började slåss. Det tyckte inte människamamma om. Hon sa åt oss att sluta bråka. Då sprang jag iväg från Saga. Hon är så jobbig. Jag blir trött på henne och hennes busande.

RSS 2.0