Kvar här

Raven: Jag och Saga är fortfarande på semester. Jag vet inte hur länge vi ska vara här. Jag väntar på mammamänniskan. Men människan som är här är snäll. Det är bra.

Semester

Raven: Jag och Saga är på semester. Jag vet inte vad det är. Mammamänniskan lyfte in mig i den där lådan. Saga fick också vara i en låda, fast inte samma som jag. Sedan åkte vi till en annan människa som tittade i min mun. Hon stack mig i nacken. Hon stack Saga också. Sedan fick vi vara i lådorna igen och så åkte vi till en annan plats. Här har jag varit förut. Jag kände igen den platsen och människan som är här. Mammamänniskan sa att jag och Saga ska vara här ett tag. Men jag vill nog inte vara här på sådan där semester. Jag vill vara där jag brukar vara. Men vi fick god mat här förut.

Konstigt

Raven: Det är lite konstigt här nu. Mammamänniskan flyttar runt på saker. Jag vet inte varför.

Vill vila

Raven: Mammamänniskan tycker att jag ligger stilla för mycket. Hon vill att jag ska röra på mig mera. Men jag tycker ju om att ligga stilla och vila. Det är skönt. Men jag springer ibland när Saga jagar mig. Det är inte roligt. Det är roligare att sova.

Mysigt

Raven: Jag fick mycket gos av mammamänniskan förut. Hon klappade på mig länge. Det tyckte jag om. Det var skönt och mysigt.

Tvättat pälsar

Raven: Nu har jag tvättat människamammans päls igen. Jag gör det ganska ofta. Hon gör ju inte det själv så det är bra att jag gör det. Nu är hon ren och fin igen. Jag tvättade Saga också. Hon tycker om att jag tvättar henne.

Varmt och skönt

Raven: Det är så skönt att sova på den varma platsen. Jag tycker om det.
 

RSS 2.0