Vill sova ensam bredvid

Raven: Ibland när jag vill sova bredvid mammamänniskan kommer Saga dit också. Det vill inte jag, så då går jag därifrån. För jag vill sova ensam bredvid mammamänniskan. Utan Saga. Då går jag och lägger mig på en av mina favoritplatser i stället. Där får jag vara ifred.

Mycket mys

Raven: Jag har haft mys med mammamänniskan. Mycket mys. Det tyckte jag om.

Nästan alla är korta

Raven: Nu har mammamänniskan gjort mina klor korta igen. Det tycker inte jag om. Men hon fick inte göra alla klor korta, jag har några långa och vassa klor kvar. Men jag vill ju att alla mina klor ska vara långa och vassa. Mammamänniskan klappade mycket på mig när hon var färdig. Det var bra. Det tyckte jag om.

Räkor

Raven: Jag har ätit räkor. Jag åt flera stycken. Det var gott. Saga ville inte ha. Då åt jag hennes också.

Blev tvättad

Raven: Saga tvättade mig. Det var bra. Då blev jag fin. Hon har inte tvättat mig förut. Det brukar bara vara jag som tvättar henne. Men nu tvättade hon mig lite. Det var snällt. Hon är nog inte så dum hela tiden.

Slagsmål

Raven: Jag och Saga slogs. Saga är dum ibland. Det var därför vi slogs. Men vi fick inte slåss färdigt för människamamman. Hon sa åt oss att sluta. Då gjorde vi det. Men om vi inte hade varit tvungna att sluta så hade nog jag slagits mest.

RSS 2.0