Slog killen

Raven: Jag blev arg på en av killkatterna. Jag slog honom. Det tyckte inte han om. Människan som är här kom just då så då slutade vi att bråka.

En annan kille

Raven: Den där katten som var här när jag och Saga kom hit är inte kvar längre. Men det har kommit en annan katt i stället. Det är också en kille. Han är också snäll. Jag och Saga har roligt tillsammans med honom och den andra killkatten som är här.

Inte så roligt

Raven: Nu har jag och Saga varit på semester länge. Jag tycker inte att semester är så roligt. Men människan här är snäll. Maten är god. Men jag vill att mammamänniskan ska komma och hämta mig snart. Undrar hur länge jag ska vara här?
 

Mammamänniskan

Raven: Mammamänniskan har varit här hos oss. Hon var här en stund och klappade på mig och Saga. Hon klappade på killarna också. Men hon klappade massor på mig. Det var mysigt. Mammamänniskan sa att jag och Saga ska vara på semester lite mer. Vi ska vara här hos den andra människan tills mammamänniskan kommer och hämtar oss. Jag hoppas att hon gör det snart.

Alla tillsammans

Raven: Jag och Saga får vara med de andra katterna ibland. Alltså med de där killarna som också är här nu. Jag tycker om den nya katten lite. Han verkar snäll. Men Saga tycker mer om den andra katten som var här när vi kom. Jag tror att de tycker om oss också. Det är roligt när alla är tillsammans.

Andra katter

Raven: När vi kom hit var det en annan katt här. En kille. Han är kvar här. Saga tycker om honom. Det har kommit en katt till. Det är också en kille. Så nu är vi många här.

RSS 2.0