Semester igen

Raven: Jag är på semester igen. Jag är på samma plats som jag var på när jag var på semester förra gången. Den där snälla människan är här. Hon bor på den här platsen. Jag har ju träffat henne många gånger förut. Saga är här också. Hon har varit här på semester hela tiden sedan jag var här förra gången. Det är bra att hon är här. Det är andra katter här också. Men Saga har jag ju träffat förut. Hon är snäll.

Någon annanstans

Raven: Mammamänniskan har flyttat på sakerna. Sedan tog hon med sig mig i den där lådan och så åkte vi. Nu är vi någon annanstans. Här har inte jag varit någon gång förut. Mammamänniskan sa att jag kanske ska åka på semester igen. Fast just nu är mammamänniskan med mig på den här platsen. Det är bra eftersom jag inte har varit här förut.

Grädde

Raven: Jag fick grädde av mammamänniskan. Jag fick jättemycket grädde. Mammamänniskan skulle inte ge mig så mycket men det rann ut fort. Det var bra. Jag slickade upp allt innan mammamänniskan hann ta bort en del av det. Det var gott.

Klappade annorlunda

Raven: Mammamänniskan klappade på mig på ett annat sätt förut. Hon sa att hon gav mig massage. Jag vet inte vad det är för något, men det hon gjorde var skönt. Jag sträckte på mig och la mig på rygg då. Jag tyckte om när mammamänniskan klappade på mig på det sättet.

Mera bus

Raven: Mammamänniskan har busat mera med mig. Den där saken som hon har när vi busar är rolig. Jag jagar den så att jag blir alldeles trött. Det är roligt. Jag tycker om när mammamänniskan busar med mig.

Bus med mammamänniskan

Raven: Mammamänniskan har busat med mig. Hon hade en sak som jag försökte fånga. Den rörde sig hela tiden när jag jagade den. Det var roligt. Mammamänniskan busade länge med mig. Det tyckte jag om. Mammamänniskan tyckte också att det var roligt. Jag brukar busa ensam också. Men det är roligare att busa med någon annan. Jag vill att mammamänniskan ska busa mer med mig.

RSS 2.0