Mjukt och mysigt

Raven: Jag tycker om att sova på den stora mjuka klösmöbeln som mammamänniskan också sover på. Jag ligger där mycket när mammamänniskan ligger där. Men jag sover där ensam också. Det är mysigt att ligga på det mjuka. Jag sover skönt där.
 

Tvättade nosen

Raven: Jag tvättade mammamänniskans nos. Jag tvättade bredvid nosen också. Mammamänniskan har ju ingen päls där, men jag hjälpte henne att bli ren på nosen. Mammamänniskan tycker att det är bra att jag tvättar henne. Hon tycker om när jag gör det.

Grädde

Raven: Jag fick smaka lite grädde igen. Det var gott. Det var länge sedan jag fick grädde. Mammamänniskan har sagt att jag inte får äta så mycket grädde för då kanske jag får stor mage. Så jag fick bara lite den här gången. Men jag åt upp allt för jag tycker ju om grädde.

Mysigt med mys

Raven: Jag har haft mycket mys med människamamman. Det tycker jag om. Vi har sovit mycket också. Jag sov på människamamman. Jag gör det ofta nu. Det är skönt. Det tycker hon också. Det är varmt och mysigt att sova så. Jag tycker om när det är mysigt och jag tycker om att mysa.

Rolig sak

Raven: Jag hittade en rolig sak som jag busade med. Den var liten och lätt så det gick bra att få fart på den när jag sprang runt och busade. När jag hade busat färdigt hittade mammamänniskan saken. Hon sa att jag inte får busa med den för hon sätter fast färg i ansiktet med den. Så hon tog saken och lade tillbaka den på platsen där jag hittade den. Men jag kanske hämtar den igen en annan gång när mammamänniskan inte ser. Då kan jag busa med den igen.

RSS 2.0