Räkor

Raven: Jag har ätit räkor igen. Det var gott. Mammamänniskan gav mig flera stycken. Jag åt upp allihopa. Jag ville äta flera, men mammamänniskan åt också räkor så de tog slut. Det var synd. Mammamänniskan tycker nog också att det är gott med räkor, precis som jag. Hon åt många fler räkor än jag.

Mys och tvätt

Raven: Jag har haft en massa mys med mammamänniskan igen. Det var skönt. Jag har tvättat henne igen också. Jag tvättade hennes päls, nos och ett öga. Det tyckte hon om. Då fick jag en massa klappar. Det får jag varje gång jag tvättar mammamänniskan. Hon tycker att det är bra att jag tvättar henne, för då blir hon ren.

Sover mycket

Raven: Jag tycker om att sova. Jag sover mycket. Det är skönt. Jag sover på olika platser och i olika ställningar. Ibland när jag sover kommer mammamänniskan och klappar på mig. Då vaknar jag. Men det gör ingenting, för det är skönt när hon klappar på mig. Då brukar vi mysa en stund. Sedan somnar jag igen.
 

Öron och klor

Raven: Mammamänniskan tvättade mina öron. Hon hade en sak som var blöt. Hon gnuggade och torkade med den i mina öron. Det var inte roligt. Sedan tog hon fram den där saken som gör mina klor korta. Mammamänniskan använde den och mina klor blev korta fort. Det var inte heller roligt. Men sedan fick jag en massa klappar av mammamänniskan. Det var skönt. Efter det fick jag smaka lite glass också. Det tyckte jag om.

Blött och otäcka ljud

Raven: Det var konstigt ute förut. Det kom ner sådant där blött. Massor med blött kom det. Det lät otäckt ute också. Först blev det ljust och sedan kom det otäcka ljudet. Flera gånger hände det. Mammamänniskan var här hos mig, så jag var inte rädd. Nu har det slutat låta så där. Men det är fortfarande blött ute.

RSS 2.0