Något på maten

Raven: Jag har fått något annat på min mat några gånger. Mammamänniskan lägger det på min mat för att jag ska äta upp det. Det är till min mage så att den ska bli bra. Jag tycker inte att det är något fel på min mage. Men mammamänniskan säger att min mage inte mår bra. Jag förstår inte vad hon menar. Men jag tycker ju om maten så jag äter upp den med det där på.

Varmt igen

Raven: Nu är det så där varmt igen. Då vilar jag mycket. Jag orkar inte göra så mycket när det är så varmt. Jag försöker ligga och sova på ställen som inte är så varma. På golvet är det inte så varmt hela tiden. Där är det skönt att ligga. Men det är ju mysigt att sova bredvid mammamänniskan också, trots att det är varmt.

Grädde och kyckling

Raven: Jag fick grädde av mammamänniskan. Det var gott. Sedan fick jag kyckling. Det var också gott. Jag fick flera bitar av mammamänniskan. Jag åt upp allihopa. Nu är min mage full med grädde och kyckling. Jag ska nog vila lite nu innan jag äter min vanliga mat.

Smutsiga öron

Raven: Mammamänniskan tittade i mina öron. Hon sa att de är lite smutsiga och måste tvättas så att de blir rena. Det vill inte jag. Jag tvättar mina öron själv. Jag vill inte att mammamänniskan ska göra det. Jag är duktig på att tvätta hela mig. Jag tvättar mig ofta och jag är ren och fin. Mina öron är också rena. Så jag vill inte att mammamänniskan ska tvätta dem.

Ren mammamänniska

Raven: Jag har tvättat mammamänniskan igen. Jag tvättade henne ordentligt. Jag tvättade hennes päls, hennes nos och hennes ansikte. Det tyckte hon om. Hon blev ren och fin. Mammamänniskan tycker att jag är snäll som hjälper henne. Då klappar hon mycket på mig. Det tycker jag om.

Tittade på klorna

Raven: Mammamänniskan tittade på mina klor förut. Hon sa att de är långa och att det är dags att göra dem korta igen. Det vill inte jag. Så nu måste jag akta mig igen.

RSS 2.0