Varmt

Raven: Det är varmt här. Då vilar jag mycket. Det är skönt. Mammamänniskan tycker också att det är varmt. Hon vilar också mycket. Vi har vilat bredvid varandra. Det var skönt. Då kunde vi mysa och mammamänniskan klappade mycket på mig. Det tyckte jag om. Nu ska jag äta lite och sedan ska jag vila igen.

Nya favoritplatser

Raven: På den här nya platsen som jag och mammamänniskan är på har jag hittat några ställen som jag tycker om att sova på. Jag har några speciella platser som jag tycker lite bättre om. Där ligger jag ofta. Men det är tråkigt att ligga på samma plats hela tiden. Så jag byter plats ibland.
 

Godis

Raven: Jag har fått godis. Det var gott. Jag åt upp alla bitarna som jag fick. Mammamänniskan säger att man bara ska äta godis ibland. Men jag kan äta det ofta för jag tycker om det godiset.

Andra människor

Raven: Mammamänniskan har varit borta länge. Det har varit andra människor här hos mig ibland. De har gett mig mat och klappat mycket på mig. Det tyckte jag om. Människorna var snälla. Men nu är mammamänniskan tillbaka här igen. Det är bra. Hon har också klappat mycket på mig nu. Jag tycker om att mammamänniskan är här hos mig igen. Nu ska vi mysa mera.

Nya saker

Raven: Jag har fått några nya saker av mammamänniskan att busa med. Sakerna rullar. Jag tycker inte att de är så roliga.

Ny plats

Raven: Jag och mammamänniskan är på en annan plats nu. Jag har inte varit här förut. Mammamänniskan sa att vi ska stanna här ett tag. Det är bra att mammamänniskan är här med mig. Då är det inte så otäckt att vara på en ny plats.

RSS 2.0