Mys på rygg

Raven: Nu har jag haft en massa mys med mammamänniskan igen. Jag låg på rygg på henne som jag egentligen inte tycker om att göra. Hon klappade mycket på min mage. Det var skönt. Jag låg kvar en ganska lång stund innan jag gick därifrån. Det är inte så otäckt att ligga på rygg på mammamänniskan så där. Om jag får mera klappar och mys kan jag nog göra det igen.

Vill ha långa och vassa klor

Raven: Mammamänniskan sa att hon ska göra mina klor korta igen. Så nu måste jag akta mig så att hon inte kan göra det. Jag förstår inte varför mina klor inte får vara långa och vassa. Jag vill ju att de ska vara det.

Ny mat igen

Raven: Jag har fått en ny sorts mat igen. Det är för att min mage fortfarande inte är riktigt bra. Maten som jag får nu är bra om man har allergi. Jag vet inte vad det är. Men mammamänniskan sa att jag ska äta den här maten ett tag för att se om min mage blir bra av den. Jag äter den maten. Men jag tycker bäst om maten som det är sås på.

På rygg

Raven: Nu myser mammamänniskan med mig på ett annat sätt ibland. Hon lyfter upp mig och lägger mig på rygg på hennes mage och ben. Hon klappar mycket på min mage då. Det tycker jag är skönt. Men jag vill egentligen inte ligga på henne. Jag tycker mer om att ligga bredvid istället. Då vill jag gå iväg för jag vill inte ligga på min rygg på mammamänniskan, och jag vill ligga kvar för att det är skönt när hon klappar på mig så där. Så jag ligger kvar en liten stund och får en massa mys, och sedan går jag iväg.

Kyckling till mig och mammamänniskan

Raven: Jag har ätit något gott igen. Jag fick kyckling av mammamänniskan. Jag tycker om kyckling. Jag fick många bitar och jag blev mätt i min mage. Mammammänniskan åt också kyckling då. Hon tycker också att det är gott. Hon åt många fler bitar än jag. Men hennes mage är större än min. När magen är full med kyckling är det skönt att vila lite. Det tycker nog mammamänniskan också.

Mycket grädde

Raven: Jag fick grädde av mammamänniskan. Jag skulle bara få lite grädde, men mammamänniskan hällde ut mycket. Det skulle hon inte göra och hon ville inte att jag skulle ha allt som kom ut, men jag slickade upp all grädde fort. Det var gott.

RSS 2.0