Stick i nacken

Raven: Mammamänniskan tog med mig till den där platsen där människor tittar och känner på mig. Först fick jag sitta i min låda länge. Sedan kom mammamänniskan och tog med mig till ett rum. Där var det en människa som tittade i min mun. Det var inte roligt. Efter det kom det en annan människa som stack mig med något vasst. Sedan fick jag sitta i min låda en liten stund till innan mammamänniskan tog med mig tillbaka till vår plats. Då åt jag mat och sedan sov jag. Det var skönt.
 
 
 

Människor som letade

Raven: Den där katten gömmer sig så bra att mammamänniskan inte hittar den ibland. Det tycker inte mammamänniskan om. Det var två andra människor här. Jag har träffat dem många gånger förut. De letade också efter katten, men de hittade den inte heller. Sedan gick de ut med mammamänniskan. När de kom tillbaka hittade de katten. Sedan sov de här hos oss. Jag fick klappar. Det tyckte jag om. De är inte kvar här, nu är det bara mammamänniskan och jag igen. Och den där katten som gömmer sig. Den är borta igen och mammamänniskan kan inte hitta den.

En annan katt

Raven: Det är en annan katt här. Jag hälsade på henne när hon kom men sedan sprang hon och gömde sig. Jag har inte sett henne så mycket sedan dess för hon gömmer sig fortfarande. Mammamänniskan sa att katten är rädd. Jag vet inte varför hon är rädd. Jag är ju inte farlig. Inte mammamänniskan heller. Men det vet tydligen inte katten.

Klappar efter klor

Raven: Mammamänniskan har gjort mina klor korta nu igen. Jag ville inte det så jag försökte att gå därifrån. Men det kunde jag inte. När mammamänniskan var färdig och alla klor var korta fick jag klappar. Det var skönt. Jag får klappar varje gång när mina klor blir korta. Det tycker jag om. Men jag tycker inte om att klorna är korta.

Båda med svans är borta

Raven: Nu är bara musen utan svans här. De båda som har svans är borta. De har gömt sig. Jag vet inte var de är. Mammamänniskan vet inte heller var de är. Det är inte så roligt för jag vill busa med dem. Jag hoppas att de kommer fram snart.

Grädde

Raven: Jag fick smaka grädde av människamamma. Det var gott. Jag tycker om grädde. Men jag får inte äta det så ofta. Jag fick inte så mycket grädde nu heller. Jag ville ha mer men människamamma sa att det inte är bra för min mage.

Åt rätt håll

Raven: Jag har suttit på den där saken som visar min vikt igen. Mammamänniskan sa att det går åt rätt håll. Jag vet inte vad det är som går. Jag gick inte åt något håll alls, jag satt ju stilla.

RSS 2.0