Sovit mycket

Raven: I dag har jag sovit mycket. Det har mammamänniskan också gjort. Vi har legat bredvid varandra på sovplatsen. Det var skönt och mysigt. Fast man blir trött av att sova mycket. Så nu ska jag sova lite till.

Mus borta igen

Raven: Jag har busat bort den ena musen igen. Jag vet inte var den är. Inte mammamänniskan heller. Hon har letat efter den, men hon har inte hittat den än. Jag hoppas att hon hittar musen snart. Medan den gömmer sig får jag leka med de andra i stället.

Mys och tvätt

Raven: Nu har jag haft mys med människamamma igen. Jag fick massor med klappar. Det tyckte jag om. Jag tvättade hennes päls också. Det behövdes. Men nu är hon ren och fin igen. Hon tycker om när jag tvättar henne för då behöver hon inte göra det själv. Hon blir renare när jag gör det än när hon gör det själv. För jag är duktig på att tvätta. Jag är ju ren och fin hela tiden.

Ny leksak

Raven: Jag har fått en ny sak av mammamänniskan. Hon vill att jag ska leka och busa med den. Först var den rolig. Jag brottades med den och tvättade den lite. Jag gjorde det en kort stund. Men sedan tyckte jag inte att den var så rolig längre. Så nu bryr jag mig inte om den.
 

Vitt och kallt ute

Raven: Jag har tittat ut på det vita som ramlar ner. Mammamänniskan sa att det är väldigt kallt ute nu. Men här inne är det varmt och skönt. Det är bra. Jag tycker om när det är varmt.

Lite mindre vikt

Raven: Nu har jag suttit på den där saken igen. Den där saken som visar min vikt. Mammamänniskan sa att min vikt var lite mindre nu. Det tyckte hon var bra. Men jag måste fortsätta att äta maten och röra på mig för vikten ska bli ännu mindre. Jag vet fortfarande inte vad vikt är för något. Men det verkar vara något viktigt eftersom jag måste sitta stilla på den där saken ibland.

RSS 2.0