Piller och godis

Raven: Mammamänniskan stoppar fortfarande in saker i min mun som jag måste svälja. En stor och en liten. Hon säger att jag måste äta dem ett tag till. Det gör inte så mycket. Jag får ju mat att äta också. Det är roligare att äta mat. Jag får godis ibland också. Det tycker jag om.

Tvättar de små

Raven: De små katterna kommer ofta fram till mig och vill bli tvättade. Då tvättar jag dem. Det tycker de om. Jag är duktig på att tvätta. Jag tvättade mammamänniskan i dag igen. Det behövdes. Nu är hon ren igen. De små katterna blir också rena och fina när jag tvättar dem.

Äta högt upp

Raven: Jag och den andra stora katten får äta vår mat högt upp nu. Det är för att de små katterna inte ska kunna äta vår mat. De kan inte hoppa så högt än. De ska inte äta vår mat för de ska äta mat som är för små katter. Men de små katterna vill äta vår mat i stället. Det är konstigt för deras mat är mycket godare. Jag har smakat på den.

Jobbigt med för mycket bus

Raven: Nu tycker jag att det är jobbigt med de små katterna. De är överallt och de busar och springer omkring hela tiden när de är vakna. Det är skönt när de sover. Då är det lugnt och jag får vara ifred. Men när de vaknar springer de omkring och busar igen. De vill busa med mig också. Ibland vill jag busa men inte hela tiden. Då fräser jag åt dem för att de ska sluta. Men de fortsätter att busa ändå. De busar med mig när jag kissar och bajsar också. Det tycker inte jag om. Ibland ser mammamänniskan att de gör det och då lyfter hon bort dem därifrån. Det är bra. Jag vill kissa utan bus.

Alla små har korta

Raven: Mammamänniskan har gjort klorna korta på alla de små katterna. De tyckte inte att det var så roligt. Men det tyckte jag. Nu kan de inte riva mig när jag busar med dem.

Tittar på bus och spring

Raven: De små katterna busar mycket. De springer omkring överallt och de leker med mina saker. Jag får inte ha min favoritmus ifred. Ibland busar jag med de små katterna. Mammamänniskan säger att jag måste busa snällt med dem. Ibland tvättar jag dem. Det tycker mammamänniskan är bra. Men för det mesta ligger jag och tittar på när de små katterna busar med varandra.

Små och stora och något i nacken

Raven: Mammamänniskan stoppar in sådana där små saker i min mun igen. Det är likadana som jag var tvungen att svälja förut. Så nu måste jag äta både de stora och de små sakerna igen. Mammamänniskan säger att jag måste göra det för att jag ska må bra.
Hon droppade något i nacken på mig också. Det är för att mina öron inte ska bli smutsiga med något som kliar. Hon droppade i nacken på de små katterna också. Men när hon skulle droppa i nacken på den stora katten som är här så fräste katten åt henne. Då kunde hon inte droppa. Den stora katten får nog ha smutsiga öron som kliar.

RSS 2.0