Smutsigt öra

Raven: Mammamänniskan tittade i mitt ena öra och sa att det var smutsigt. Hon sa att vi måste tvätta det. Det vill inte jag, jag kan tvätta mig själv. Jag vet inte varför hon petar och tittar så mycket på mig. Jag vill inte att hon ska tvätta mina öron eller göra mina klor korta eller titta i min mun. Jag vill bara ha klappar och mys.

Mat i stället för godis

Raven: Jag fick godis av mammamänniskan. Men jag åt inte upp godisarna. Jag ville inte ha dem. Det tyckte mammamänniskan var konstigt. Men hon sa att jag inte behövde äta godisarna om jag inte ville. Jag åt mat i stället.

Lekte med nya saken

Raven: Nu har jag lekt lite med den där nya saken som jag fick av mammamänniskan för ett tag sedan. Det är den där saken som jag inte tyckte var så rolig då. Men nu var den rolig. Mammamänniskan tyckte om att jag lekte med den. Hon vill att jag ska leka med den så hon tyckte att det var bra att jag gjorde det. Men jag tycker ändå att den där musen som försvinner ibland är roligast. Den har försvunnit nu igen.

Måste gömma klorna igen.

Raven: Mammamänniskan sa att det är dags att göra mina klor korta igen. Så nu måste jag göra som jag brukar och försöka hålla mig undan. Varför måste hon göra mina klor korta hela tiden? Jag vill ju att de ska vara långa och vassa. Förstår hon inte det?

Hittad igen

Raven: Musen som var borta är tillbaka igen. Mammamänniskan hittade den. Det är bra. Jag busar mest med den musen för jag tycker bäst om den. De andra busar jag inte lika mycket med. Den där nya saken som jag fick av mammamänniskan för ett tag sedan har jag bara lekt med några gånger. Av alla saker som jag har är musen som brukar gömma sig roligast.

Tittade i munnen

Raven: Mammamänniskan har tittat i min mun flera gånger. Det tyckte inte jag om. Hon öppnade munnen och tittade och petade i den. Det ville inte jag så jag försökte att hålla den stängd och vända bort mitt huvud. Jag försökte att ta bort hennes tass med mina tassar. Men hon gjorde det flera gånger. Jag vet inte varför. Jag har ju inga tänder kvar.

De små är slut

Raven: Nu ska inte mammamänniskan stoppa in de där små sakerna i min mun mer. Hon sa att de är slut nu och att jag inte behöver svälja dem mer. Det är bra. Men de stora sakerna ska hon fortsätta att stoppa in för dem måste jag fortsätta att svälja. Det gör inget. Fast jag äter hellre mat och godis. Det tycker jag om.

RSS 2.0