Följer efter

Raven: De där små katterna som jag tvättade kan äta själva nu. De går omkring också. Ibland kommer någon av dem fram till mig. Då går jag iväg. Ibland följer den lilla katten efter mig. Det tycker inte jag om. Om den följer efter för länge så springer jag iväg. Men ibland tvättar jag dem lite igen. Fast bara lite.

Andra kattens mat

Raven: Ibland äter jag den andra kattens mat. Det får inte jag. När mammamänniskan ser att jag gör det så säger hon att jag inte får det. Men den andra kattens mat är god. Så jag försöker äta den när mammamänniskan inte ser. Ibland väntar jag tills mammamänniskan sover. Då kan jag äta utan att hon vet det.

Behöver inte tvätta mer

Raven: Alla de små katterna är kvar här. Men mammamänniskan matar inte längre några av dem. Den stora katten som är här matar alla små katter nu. Jag behöver inte tvätta de små katterna heller. Den andra katten gör det också. Nu när jag inte hjälper till längre kan jag ta det lugnt och mysa med mammamänniskan. Det tycker jag om.

Hjälper till

Raven: Jag hjälper mammamänniskan med de små katterna. Det tycker hon är bra. När mammamänniskan har gett dem mat så tvättar jag dem. De kan inte tvätta sig själva. När de har ätit mat är de smutsiga. De har mat överallt. Då tvättar jag dem. Mammamänniskan säger att jag är duktig. Då får jag en massa klappar.
 

Flera små katter

Raven: Förut kom mammamänniskan hit med flera små katter. Så nu är det många små katter här. De som mammamänniskan hade med sig kan inte äta själva. Mammamänniskan hjälper dem att äta. Hon ger dem något som inte ser ut som min mat. De små katterna låter mycket. De låter väldigt mycket när de vill ha mat. Jag hjälpte också till med de små katterna. Jag tvättade dem. Det tyckte mammamänniskan var bra. Hon sa att jag var duktig. Men de andra små katterna ligger kvar inne hos den stora katten som är här.

Små katter

Raven: Den där katten som är här har flyttat på sig. Nu ligger hon på en annan plats. Men nu är det flera katter där hon är. Små katter. Jättesmå katter. Jag vet inte hur de kom dit eller varifrån de kom. Men de ligger där bredvid den stora katten. Mammamänniskan har försökt att titta på de små katterna. Men det får hon inte. Den stora katten blir arg då. Men jag har tittat in på de små katterna några gånger. Katten har inte blivit arg på mig. Jag vet inte varför de små katterna är här. Jag undrar hur länge de ska stanna?

Katten är kvar

Raven: Den där andra katten är kvar här. Hon gömmer sig fortfarande. Men nu vet mammamänniskan var hon gömmer sig. Katten fräser åt mammamänniskan. Men hon fräser inte åt mig. Inte ens när jag äter upp hennes mat. Fast jag får inte äta hennes mat för mammamänniskan. Men det gör jag ändå. Den är god.

RSS 2.0