Tvätt, klappar och mys

Fanta: Jag tycker om när den andra katten tvättar mig. Det är skönt. Människan tvättar inte mig. Men hon klappar mycket på mig. Det är också skönt. Jag brukar ligga på människan och sova ibland. Då får jag många klappar och en massa mys. Det tycker jag om.

Vill inte busa så mycket

Raven: Jag blir arg på den lilla katten ibland när hon vill busa för mycket med mig. Jag vill bara busa lite ibland, men hon vill busa mycket hela tiden. Jag orkar inte busa så mycket. Jag tycker om att vila. Det är skönt.

Blöt leksak

Fanta: Ibland försöker jag att fånga något som kommer ut från en sak. Det ramlar ner och försvinner i en annan sak. Det är svårt. Det rör sig hela tiden. Jag blir blöt om tassen när jag försöker ta det. När jag försöker lukta på det blir jag blöt på örat också. Men jag tycker att det är roligt att leka med det. Så jag gör det igen. Jag ska fånga det någon gång.
 

Tvättar alla

Raven: Jag har tvättat både mammamänniskan och den lilla katten. Det behövdes. Mammamänniskan är inte så duktig på att tvätta sig själv. Hon tycker att det är bra när jag hjälper henne med det. Den lilla katten tvättar sig själv mycket. Men jag tvättar henne ordentligt så att hon blir riktigt ren. Hon har tvättat mig också lite. Det är bra att hon gör det så att hon lär sig. Men jag tycker inte att hon är lika duktig som jag på att tvätta. Så när hon har tvättat mig så tvättar jag mig själv så att jag också blir riktigt ren.

Bus ihop och ensam

Fanta: Jag busar mycket. Jag tycker att det är roligt. Människan som är här med oss tycker ibland att jag busar för mycket. Men det bryr jag mig inte om. Jag fortsätter att busa.
Den andra katten busar inte lika mycket som jag. Hon kanske inte tycker att det är så roligt. Ibland busar hon lite ensam och ibland busar hon lite med mig. Men hon sover mest. Det gör inget. Jag är duktig på att busa ensam.

Svansbus

Raven: Mammamänniskan har gjort våra klor korta igen. Hon gjorde mina korta först. Medan hon höll på med mina klor busade den lilla katten med min svans. Det var inte roligt. Men sedan gjorde mammamänniskan den lilla kattens klor korta också. Det var bra. Då slutade hon att busa med min svans.

RSS 2.0