Myser med båda

Raven: Jag har fått klappar och gos av mammamänniskan igen. Det var skönt. Jag tycker om att mysa med mammamänniskan. Men nu myser hon inte bara med mig. Hon myser med den lilla katten med det konstiga namnet också. Det tycker inte jag om lika mycket. Jag vill ha allt mys själv. Fast ibland myser mammamänniskan med oss båda samtidigt. Då är det bra.

Tycker om mat

Fanta: Jag tycker om att äta. Det är gott med mat. Jag tycker om både den hårda och den mjuka maten. Jag äter först min mat och sedan försöker jag äta de andra katternas mat också. Men då lyfter människan tillbaka mig till min egen mat. Fast ibland hinner jag att äta lite av den andra maten innan hon ser att jag gör det. Deras mat är också god.

Busig tjej

Fanta: Jag heter Fanta. Jag är en tjej. Jag bor här tillsammans med två andra katter och en människa. Jag tycker om att busa. Människan tycker att jag busar lite för mycket ibland. Men det bryr jag mig inte om. Jag fortsätter att busa för jag tycker att det är roligt. Jag busar mycket själv men jag försöker att busa med de andra katterna också. Ibland vill de busa med mig och ibland vill de bara sova. Då busar jag själv eller så lägger jag mig och sover jag också.

Sover nära

Raven och Fanta: Vi sover ofta nära varandra. Vi tycker om att göra det. Vi tycker att det är mysigt.
 

Hemma mycket

Raven: Mammamänniskan har varit hemma mycket ett tag nu. Vi har fått mycket klappar och gos. Det tycker jag om. Den lilla katten tycker också om det. Fast jag vill att mammamänniskan ska klappa på mig mest.

Båda har korta

Raven: Mammamänniskan gjorde den lilla kattens klor korta. Det tyckte jag var roligt. Men sedan gjorde hon mina klor korta också. Det var inte lika roligt.

RSS 2.0