Mysa och sova på människan

Fanta: Jag har haft lite mys med människan igen. Det var skönt. Jag har det ofta. Jag brukar ligga på människan och då får jag en massa klappar och gos. Det tycker jag om. Ibland sover jag en stund på människan.

Ont i rumpan

Raven: Jag har varit hos människorna som klämmer och känner på mig igen. Mammamänniskan tog med mig dit. Först fick jag sitta ensam i en bur en stund. Sedan hämtade mammamänniskan mig till ett annat rum. Där var den där människan som kände på mig. Hon hade en sak för att lyssna på mig inuti men hon hörde inte så mycket för jag spann hela tiden. Sedan tittade hon i min mun. Efter det stoppade hon in en sak i min rumpa. Jag tyckte inte om det. Det gjorde ont. Jag jamade flera gånger. Mammamänniskan höll mig och klappade på mig under tiden.
Människan sa att jag var fin. Jag vet att jag är det.
Sedan fick jag sitta i buren en lång stund igen innan mammamänniskan tog med mig tillbaka till platsen där vi bor. Den andra katten var där och väntade. Då fick vi mat. Mammamänniskan sa att jag hade varit så duktig.
 

Kyckling

Raven: Vi har fått smaka kyckling. Det var gott. Jag tycker om det. Det var länge sedan jag fick det av mammamänniskan. Nu fick jag smaka flera bitar. Jag åt upp dem fort. Den andra katten tyckte också om kyckling. Hon har nog inte smakat det förut. Jag tycker om att äta sådant som vi får av mammamänniskan. Det är inte som den vanliga maten som vi äter.

Provar på nytt mys

Raven: Jag ligger på mammamänniskan ibland. Jag har inte gjort det så mycket förut, men nu har jag provat att göra det några gånger. Jag tycker att det är skönt. Mammamänniskan klappar mycket på mig då. Det är mysigt. Jag ska kanske ligga på mammamänniskan fler gånger.

Fin päls och korta klor

Fanta: Nu är våra klor korta igen. Människan använde den där saken som gör klorna korta. Först på den andra katten och sedan på mig. Människan sa att vi var så duktiga båda två. Sedan använde människan en annan sak på pälsen. Hon drog med saken på pälsen så att den blev blank och fin. Jag ville inte att människan skulle göra så på mig. Då gjorde hon det på den andra katten som verkade tycka att det var skönt. Sedan gjorde människan det på mig igen och då fick hon göra det. Jag tyckte också att det var ganska skönt. Nu är jag och den andra katten fina.

Fick smaka grädde igen

Raven: Jag har fått smaka grädde av mammamänniskan. Det var gott. Det var länge sedan jag fick det. Det är för att min mage inte mår så bra om jag äter det. Så jag fick bara jättelite den här gången. Jag slickade upp det fort. Jag tycker om grädde.

RSS 2.0