Mysa, hjälpa och busa

Fanta: I dag har jag haft mycket mys med människan. Jag har legat och sovit på människan flera gånger. Människan klappade på mig jättemycket då. Det var skönt. Jag tyckte om det.
Sedan hjälpte jag människan att göra i ordning människans sovplats. Människan tyckte att det var bra att jag hjälpte till. Jag var duktig. När vi var färdiga busade människan med mig. Det var roligt.

Rinner inte så mycket

Raven: Det rinner inte så mycket från mitt öga och min nos längre. Det är bra. Mammamänniskan sa att jag kanske inte behöver träffa människan som klämmer på mig. Jag kanske inte behöver få det där kladdiga i ögonen heller. Det är bra. Jag hoppas att det rinniga inte kommer tillbaka.

Bajs utanför

Fanta: Ibland bajsar jag utanför platsen med sanden. Människan blir inte så glad då. Hon vill att jag ska bajsa där sanden är. Men ibland vill inte jag bajsa där för jag tycker att det är smutsigt. Då sätter jag mig utanför. Jag försöker städa där när jag är färdig, men människan ser bajset ändå. Då säger hon att jag inte får bajsa där. Men när jag bajsar på sanden säger människan att jag är duktig.

Rinnigt igen

Raven: Det har börjat att rinna lite i mitt öga och min nos igen. Mammamänniskan sa att jag kanske måste få de där sakerna i munnen och ögonen igen. Det där som jag skulle svälja och det kladdiga som hon hällde i mina ögon. Det vill inte jag. Jag hoppas att det slutar rinna ändå.

Inte lika varmt

Raven: Nu är det inte lika varmt längre. Det är bra. Det var varmt väldigt länge och jag orkade inte göra så mycket då. Nu är det inte så varmt så nu orkar jag göra mera. Det är skönt att det inte är så varmt. Jag behöver inte vila så mycket nu. Fast det är ju skönt att vila. Så jag vilar mycket ändå.

Låtsas att jag inte vill ha klappar

Fanta: Människan klappar mycket på mig. Det är skönt. Jag tycker om när människan gör det. Men ibland låtsas jag att jag inte vill det. Jag vill inte att människan ska tro att hon kan klappa mig när hon vill. Det är ju jag som bestämmer när hon får klappa mig.

Väldigt varmt.

Raven: Det är väldigt varmt här. Jag orkar inte göra något alls. Jag ligger mest bara stilla och vilar hela tiden. Det är jobbigt när det är så varmt. Jag försöker hitta platser som inte är så varma att ligga på, men det är lika varmt överallt. Mammamänniskan och den andra katten tycker också att det är varmt. Mammamänniskan sa att vi får vänta på att det varma tar slut. Jag hoppas att det gör det snart.

RSS 2.0