Den gamla klösmöbeln

Raven: Mammamänniskan har tagit fram den där stora klösmöbeln som man kan ligga olika högt på. Jag känner igen den sedan förut. Jag använde den för länge sedan när mammamänniskan och jag var på en annan plats. Men den andra katten har inte sett den förut. Hon tycker om den. Hon klättrar och ligger på den. Jag vässar mina klor på den. Men jag ligger också på den ibland.

God mat och paket

Raven och Fanta: I dag har vi haft de där röda sakerna runt halsen en stund igen. När vi hade dem på oss fick vi god mat att äta. Det var smaskigt. Sedan fick vi saker. Det var från en annan människa. Den människan är snäll. När vi hade ätit upp maten och fått sakerna tog mammamänniskan av oss de där röda igen. Vi har dem bara när det är en speciell dag med festmat.
 
 

Ny sak

Fanta: Jag har fått en ny sak att leka med. Jag fick den av människan. Saken var till den andra katten också, men hon tycker inte att den är rolig. Det gör jag. Jag busar med den. Ibland busar människan med den nya saken tillsammans med mig. Det är roligt.

Tittat på vitt

Raven: Det har ramlat ner vitt ute igen. Det var länge sedan det gjorde det. Men nu har det ramlat ner igen. Det har kommit mycket vitt. Det vita ligger överallt. Jag har har tittat ut på det. Det är roligt att titta på de små vita sakerna som ramlar ner.

Vill mysa nu

Fanta: Nu har människan varit borta en lång stund. Jag vill att människan ska komma hit så att vi kan mysa igen. Jag vill ha klappar!

Kyckling till magen

Raven: Vi fick smaka kyckling förut. Det var jättegott. Jag fick fler bitar av mammamänniskan än den andra katten. Det var bra. Jag åt upp mina bitar fort. Jag ville ha mer, men mammamänniskan sa att vi måste vara försiktiga med det eftersom min mage inte mår så bra. Det är dumt. Jag tror att min mage mår bra av kyckling. Det är ju så gott.

Långt mys

Raven: Jag har haft ett långt mys med mammamänniskan. Jag låg på mammamänniskan och sov. Hon klappade på mig. Det var skönt. Efter en lång stund kom den andra katten. Hon ville också ligga på mammamänniskan. Det var trångt. Mammamänniskan klappade på oss båda två. Efter en stund gick den andra katten. Men jag låg kvar och fick mera klappar. Sedan kom den andra katten tillbaka igen. Hon lade sig bredvid mig på mammamänniskan. Då blev det trångt igen. Mammamänniskan fortsatte att klappa på oss båda två. Vi låg där och sov en lång stund till. Det var skönt. Mammamänniskan tyckte också att det var mysigt.

RSS 2.0