Räkor

Raven: Vi fick smaka räkor. Det var gott. Jag tycker om det. Jag har ätit det förut. Den andra katten ville inte ha, så jag åt upp hennes också. Hon är konstig som inte tycker om sådant som är gott. Fast då blir det mer till mig. Det är bra.

Ny sak igen

Fanta: Vi har fått en ny sak att leka med av människan. Den är rolig. Jag har busat med den en lång stund nu. Människan ger oss många saker. Det är bra. Jag tycker att det är roligt att leka med olika saker. Nu måste jag vila lite. Jag blev alldeles trött av att busa med den nya saken så länge.

Skönt att vara hemma

Raven: Det är skönt att vara på den vanliga platsen igen. Här har jag mina favoritställen som jag brukar sova på. Jag tycker om dem. Jag brukar sitta och titta ut på saker också. Det är roligt.

På semester

Raven och Fanta: Vi har varit på en annan plats. Vi fick sittta tillsammans i den där stora lådan medan vi åkte dit. När vi kom fram till den andra platsen fick vi komma ut. Där fanns det andra katter. Men vi fick inte träffa dem. Vi hade ett eget rum så vi såg bara de andra katterna i deras rum. I vårt rum fanns det många liggplatser på olika höjder. Vi kunde titta ut från en liggplats. Det fanns en öppning också så att vi kunde gå ut. Där ute hade vi en egen plats att vara på. Det var skönt att vara där ute.
Det var en människa där som gav oss mat och klappar. Det tyckte vi om. Vi var på den platsen en lång stund. Det blev mörkt och ljust flera gånger. När vi hade varit där länge kom mammamänniskan och hämtade oss i den stora lådan. Nu är vi på den vanliga platsen igen. Vi har fått god mat och en massa klappar av mammamänniskan. Vi har vilat en lång stund också. Man blir trött av att vara på en annan plats. Men det är skönt att vara tillbaka hos mammamänniskan.
 

Stor låda för två

Raven: Jag och den andra katten ska åka någonstans. Mammamänniskan har hämtat en stor låda som vi får plats i båda två. Jag vet inte vart vi ska. Jag vet inte varför heller. Men mammamänniskan sa att det är något som kallas för semester. Fast jag vill hellre stanna här. Så jag ska nog inte följa med. Den andra katten får åka ensam.

Nya saker

Fanta: Vi har fått nya saker att busa med. Det är roligt. Den andra katten busar inte med dem lika mycket som jag. Det är bra. Då blir det mera bus för mig. Vi har fått många olika saker. En del saker är roligare att busa med än andra saker. De runda sakerna som rullar iväg är roliga. Mössen är också roliga. Jag dödar dem. Flera gånger. Det tycker jag är roligt.

RSS 2.0