Sova på människan och få klappar

Fanta: Förut sov jag på människan en lång stund. Det var mysigt. Människan klappade på mig hela tiden. Det var skönt. Jag tycker om när människan gör det. Ibland ligger den andra katten på människan. Då väntar jag tills katten går därifrån. Sedan är det min tur igen att ligga på människan. Den andra katten och jag tycker om gos. Människan tycker om när vi sover på henne så att hon kan klappa på oss. Det är bra.

Gammal favoritplats

Raven: Jag har börjat att ligga på en gammal favoritplats igen. Den är skön. I dag har jag sovit där en lång stund.
 

Varmt under tassarna

Fanta: Förut tittade jag på när människan gjorde sin mat. Jag satt bredvid däruppe vid maten. Då skulle jag gå fram till maten för att lukta lite på den. När jag kom närmare blev det lite varmt under mina tassar. Människan såg att jag gick där och sa till mig högt att gå bort därifrån. Då hoppade jag ner. Människan sa att jag inte får gå på det varma för då kommer jag att få ont i mina tassar. Det vill jag ju inte. Jag är rädd om mina fina tassar.

Turas om med gos

Raven: Vi har haft mycket mys med mammamänniskan. Den andra katten och jag har turats om att ligga på mammamänniskan och få klappar. Vi har fått massor med klappar och gos. Det tycker jag om. Den andra katten tycker också om det. Nu ska mammamänniskan snart sova, då kanske vi kan mysa lite mer.

Liten människa som busade

Raven: Häromdagen var det en liten människa här. Den lilla människan busade med den andra katten. De lekte med de runda sakerna som rullar. Den andra katten tyckte att det var roligt. Jag busade inte med dem. Jag tittade på medan jag vilade.

Kort päls på människan

Fanta: Det var en annan människa här förut. Den människan gjorde något med pälsen på vår människa. När människan var klar var pälsen kortare och det låg en massa päls på golvet. Då tog vår människa fram den där otäcka saken som låter mycket och den åt upp pälsen. Jag gömde mig då. Sedan gick den andra människan.
Det är konstigt att människor bara har päls på huvudet. Det är mycket finare att ha päls överallt. Som jag har.

RSS 2.0