Egen favoritplats

Fanta: Jag har en ny favoritplats som jag brukar ligga och sova på ibland. Det är mjukt och skönt där. När jag ligger där ser jag bra vad människan och den andra katten gör om de är närheten. Det är bara jag som brukar ligga där nu. Den andra katten har andra platser som hon tycker om att ligga på.

Väckt för att få korta klor

Raven: Mammamänniskan väckte mig förut för att göra min klor korta igen. Det var inte så snällt. Jag sov skönt när jag blev väckt. Den andra katten ville inte få klorna korta. Hon bråkade lite när mammamänniskan skulle använda saken på hennes klor. Men nu har hon lika korta klor som jag.

Många saker

Fanta: Många saker som jag busar med har varit borta ett tag. Jag har lekt bort dem så att de har gömt sig. Men människan hittade alla sakerna och plockade fram dem till mig. Så nu har jag många saker att busa med igen.

Glömde klorna

Raven: Mammamänniskan sa att det är dags att göra våra klor korta igen. Men jag tror att hon glömde bort det att göra det. För våra klor är fortfarande långa och vassa. Det är bra.

Blåser luft

Raven: Det är fortfarande varmt här. Men det är inte lika varmt som det var förut. Ibland startar mammamänniskan en sak som blåser sval luft. Det är skönt. Den andra katten tycker inte heller att det är lika varmt längre, så hon busar mycket igen. Det är lite jobbigt när hon busar för mycket. Jag vill vila ifred. Även när det inte är för varmt.

Mys och bus på människan

Fanta: Jag myser mycket med människan när hon är här med oss. Jag tycker om att mysa. I dag har jag legat och sovit på människan många gånger. Då klappar hon mycket på mig. Det tycker jag om.
Men jag busar mycket också. Jag tycker att det är roligt att leka med någon sak på människan när hon sover. Jag har gjort det flera gånger. Det är roligt att springa fram och tillbaka över människan också. Människan brukar vakna då. Men hon leker inte med mig utan somnar igen. Så jag får fortsätta att busa ensam.

RSS 2.0