Busade i låda

Fanta: Människan tycker att jag hittar på så mycket bus. Det är bra. Jag tycker att det är roligt att busa. Människan verkar inte tycka om det lika mycket som jag gör. Det är roligt att busa med saker som jag inte har busat med innan. Förut lyckades jag att ta bort locket på en låda. Fast det var inte så roliga saker i lådan. Det var inget som man kunde äta i den heller. Det var synd. Människan lade tillbaka locket på lådan när jag hade busat färdigt. När jag har sovit en stund ska jag försöka hitta något nytt att busa med.

Behöver mys

Raven: Mammamänniskan har varit borta en lång stund. Jag vill att hon ska komma hit och klappa på mig nu. Jag behöver lite mys. Jag hoppas att hon kommer snart.

Blank päls

Fanta: Vi har blivit fina. Först gjorde människan våra klor korta. Det var inte så roligt. Men sedan drog hon med en sak över pälsen så att den blev alldeles blank och fin. Det var skönt när människan gjorde det. Det kändes som att få klappar fast pälsen blev fin samtidigt. Min päls är ju alltid fin, men nu är den extra fin.

Flyttat på saker

Raven: I dag har mammamänniskan flyttat runt på saker. Jag låg och vilade när hon gjorde det. Hon störde mig då så jag gick och lade mig på en annan plats. Mammamänniskan fortsatte att flytta på saker en stund. Några saker fick byta plats med varandra och några saker tog hon bort. Nu har vi större plats att springa runt på. Det är bra.

Smaka gula bollar

Fanta: Människan åt gula bollar förut. Jag fick smaka en liten bit av en boll. Jag åt upp den. Jag fick smaka en liten bit till av en boll. Jag åt upp den också. Sedan fick jag en bit till av en boll. Men den lekte jag lite med i stället.

Vitt och kallt

Raven: Det har ramlat ner ännu mer vitt ute så nu är det jättemycket vitt. Mammamänniskan sa att det är kallt också. Det är bra att jag är inne då. Här är det varmt och skönt. Mina tassar och mina öron blir inte kalla här inne. Det är bra.

RSS 2.0