Blev jagad flera gånger

Raven: I dag har den andra katten busat med mig jättemycket. Hon har jagat mig flera gånger. Jag sprang fort och hon sprang fort efter mig. Det var inte roligt. Jag blev arg på henne när jag inte fick vara ifred. Mammamänniskan sa till den andra katten att sluta busa med mig. Men efter en stund jagade hon mig igen. Sedan var jag tvungen att vila en lång stund för jag blev trött av allt springande.

Olika godis

Raven: Ibland får vi godis av mammamänniskan. Det tycker vi om. Men den andra katten och jag brukar få olika godis. Vi tycker inte om samma godis. Jag tycker mest om mjukt godis. Den andra katten tycker mest om hårdare godis. Men i kväll fick vi ost. Det var gott. Det tycker vi om båda två.

Bus med annan människa

Fanta: Det har varit tre andra människor här. De sov här hos oss. Två av människorna kände jag igen. De har varit här förut. Men en människa har jag inte träffat tidigare. Han busade med mig. Han rörde en sak jättefort som jag försökte fånga. Människan var jättesnabb. Men jag var också snabb.
Människan lekte med mig flera gånger. Några gånger busade vi länge. Det var roligt. När människorna lämnade oss var jag jättetrött. Jag sov en lång stund.
 

Långt mys

Raven: Jag har haft ett långt mys med mammamänniskan. Jag låg och sov på henne en lång stund. Så länge har jag inte sovit på henne förut. Mammamänniskan klappade på mig hela tiden. Det var skönt.
Mammamänniskan tycker om när jag lägger mig på henne. Det gjorde jag inte förr så hon blir glad när jag gör det nu.

Nytt för magen igen

Raven: Nu måste jag äta något för min mage igen. Det är som ett pulver. Mammamänniskan lägger det på min mat. Det smakar inte så mycket så jag äter upp det. För maten är ju god. Mammamänniskan säger att min mage måste bli bra nu. Jag vill också att min mage ska bli bra. För jag vill inte äta en massa konstiga saker hela tiden.

RSS 2.0