Nya saken är rolig

Raven: Jag leker ofta med den där nya saken som vi fick när vi hade fest. Den är rolig. Jag brukar hålla fast den och tvätta den och bita i den. Den andra katten busar också med den. Men vi brukar inte göra det samtidigt. Det är bra. Då blir vi inte osams.

Fest

Fanta: Vi har haft fest. Jag och den andra katten var tvungna att ha något på oss runt halsen. Jag ville inte det så jag sprang när människan skulle sätta på mig saken. Men människan satte på mig den i alla fall. Hon sa att jag var fin med den på mig. När vi hade sakerna på oss fick vi smaskig mat och godis och en ny sak att busa med. Jag var mest intresserad av saken så den andra katten åt upp min mat också. När hon hade ätit färdigt tog människan av oss de där sakerna som vi hade runt halsen. Det var skönt.
Den nya saken som vi fick att leka med var rolig. Både jag och den andra katten har busat mycket med den nu.
 

Tvätt och mys

Raven: Nu har den andra katten tvättat mig. Hon gör det ibland. Det är bra. Jag tycker om det. Jag brukar tvätta henne också. Ofta när den andra katten tvättar mig så börjar hon att bråka efter en stund. Det är inte roligt. Men den här gången gjorde hon inte det. Hon tvättade mig bara. Sedan låg hon kvar och sov bredvid mig. Det var mysigt.

Tuggat på bollarna

Fanta: Jag har tuggat på några av de runda sakerna som rullar. De ser lite konstiga ut nu. Människan sa att jag inte får tugga på dem för då kanske jag sväljer bitar av dem. Det får inte jag göra. Det är inte bra för min mage. Människan sa att jag kan få ont i den om jag äter de runda sakerna. Jag vill inte ha ont i min mage. Så jag får busa med dem som jag har gjort förut i stället.

Vill inte försvinna

Fanta: Människan gick runt med den där stora otäcka saken förut. Den här gången kom den inte så nära mig. Men jag gömde mig för den ändå. Jag vill inte att den ska äta upp mig. Jag har sett saker försvinna in i den. En gång försvann en av våra runda leksaker in i den. Men då drog människan ut den runda igen. Det var bra. Men jag vill inte försvinna in i den.

På människan en lång stund

Raven: Jag har sovit på mammamänniskan en lång stund. Jag brukar ligga på mammamänniskan ibland men bara korta stunder. Men den här gången låg jag där en jättelång stund. Det var mysigt. Den andra katten låg också på mammamänniskan samtidigt. Men hon låg inte kvar lika länge som jag.

Busar korta stunder ibland

Raven: Ibland busar jag lite. Jag gör inte det så ofta. Så när jag gör det tycker mammamänniskan att det är roligt. Jag busade lite förut med en rolig sak. Då tittade mammamänniskan på mig. Jag lekte bara en kort stund. Men mammamänniskan tyckte att det var bra. Jag brukar bara leka korta stunder. Jag blir trött av att busa. Sedan måste jag vila en lång stund.

RSS 2.0