Gnuggar på tänderna.

Fanta: Människan gnuggar en sak mot mina tänder ibland. Hon säger att det är för att mina tänder ska vara rena och fina och inte ramla ut. Människan säger att det är lättare att äta om tänderna sitter kvar. Jag tycker ju om att äta så jag vill ha mina tänder kvar. Så hon får gnugga lite på dem ibland. Fast jag tycker inte att det är så roligt.

Trött av bus

Fanta: Jag har busat mycket en stund. Jag har sprungit runt och jag har lekt med de runda sakerna som rullar. Jag blev trött av det. Så nu ligger jag på människan och vilar. Jag får en massa klappar och gos. Det tycker jag om. Det är mysigt. Det tycker människan också.

Smaskig mat och dålig mage

Raven: Vi fick smaskig mat förut. Det var gott. Mammamänniskan sa att ibland måste man få äta lite smaskig mat även om magen inte mår bra. Jag åt upp allt som jag fick. Nu har jag bajsat flera gånger. Det är inte så roligt. Så nu får jag bara äta min vanliga mat ett tag igen.

Jagar de runda sakerna

Fanta: Nu har jag busat med några av de runda sakerna som rullar en stund. Det var roligt. Jag gör det ofta. Människan busade lite med mig också. Hon kastade de runda sakerna så att jag fick jaga dem. Hon brukar göra det ibland. När hon gör det får jag springa och hoppa för att fånga dem. Det tycker jag är roligt.

Nytt stick i benet

Raven: Mammamänniskan tog med mig till de där klämmande människorna igen. En människa stack mig med något vasst i benet den här gången också. Men det var ingen människa som kände och klämde på mig. Det var bra. När jag och mammamänniskan kom tillbaka till vår plats och den andra katten fick jag mat. Det tyckte jag var bra. För jag var jättehungrig. Mammamänniskan sa att jag inte fick äta innan sticket i benet så jag hade inte fått äta på en jättelång stund. Jag var hungrig i magen hela tiden hos de andra människorna. Men när jag fick äta igen blev jag mätt i magen. Det var bra.

Människan blir blöt ofta

Fanta: Människan står ofta i en stor sak som det kommer en massa sådant där otäckt blött i. När människan kommer ut därifrån är hon också helt blöt. Det är konstigt att människan vill gå in i den där saken igen när hon blir blöt varje gång.
När människan går ut brukar jag gå in i den. Då kommer det inget blött uppifrån men det är blött där man går. Jag brukar dricka där då. Men jag blir blöt om tassarna varje gång. Sår när jag går ut skakar jag på tassarna för att få bort det blöta.

Ost och godis

Fanta: Jag fick smaka ost. Det var gott. Sedan fick jag godis också. Det var också gott. Den andra katten fick inget, varken ost eller godis. Hon får inte äta så mycket sådant. Hennes mage mår inte bra av det. Men då blir det mera till mig. Det är bra.

RSS 2.0