Klor och belöning

Fanta: Nu har människan använt den där saken på oss. Våra klor är korta igen. Människan tyckte att jag var jätteduktig den här gången. Jag var stilla hela tiden medan hon använde saken på mina klor. När vi var färdiga fick jag och den andra katten smaskig mat för att vi var duktiga. Det var gott.

Rinnig nos igen

Raven: Det rinner ganska mycket ur min nos igen. Det är inte så bra. Men mitt öga rinner inte nu som det gjorde förra gången när det rann ur min nos. Det är bra. Mammamänniskan torkar och tvättar min nos ibland så att den ska bli ren och fin. Jag tycker om när den är fin.

Klo-saken är framme

Fanta: Människan har tagit fram den där saken som gör våra klor korta. Hon lade den på en plats där vi ser den. Jag petade lite på saken förut. Människan har inte använt den på oss än. Jag hoppas att hon inte ska göra det. Jag vill ha långa och vassa klor.

Gnuggade på tänderna

Fanta: Människan har gnuggat med en sak på mina tänder. Det var konstigt. Människan sa att man ska göra det för att tänderna ska vara rena och fina och inte bli dåliga. Men mina tänder är rena och fina och bra. Så jag tycker att människan inte behöver gnugga på dem någon mer gång.

Mindre vikt igen

Raven: Nu har jag fått sitta på den där saken igen. Mammamänniskan sa att min vikt är mindre den här gången också. Hon sa att den inte får fortsätta att bli mindre. Om den gör det måste jag kanske träffa de där människorna som klämmer och känner på mig. Det vill inte jag.

Människor som sover här

Fanta: Det har varit andra människor här igen. Det är samma människor som har varit här förut. De är snälla. De klappar mycket på mig och den andra katten. När människorna är här brukar de lägga ut sovplatser som de sover på. Då är det inte så mycket plats för mig att busa på. Men de brukar inte stanna så lång stund. När människorna vaknade gick de igen och då tog de med sig sovplatserna. Så nu har jag mycket plats att busa på igen.

RSS 2.0