Nästan alla gömmer sig

Fanta: Människan gick omkring med den där stora saken som låter otäckt förut. Jag gömde mig. Men när den kom nära platsen som jag hade gömt mig på så sprang jag och gömde mig på en annan plats. De två andra katterna som är här är också rädda för den där saken. De gömmer sig också när människan går omkring med den. Den andra katten som har bott här länge är inte så rädd för den. Men när den kommer för nära henne så flyttar hon på sig. Den katten är konstig som vågar stanna kvar när saken kommer närmare och närmare. Jag tycker att det är bäst att springa långt och gömma sig.

Äter inte så mycket nu

Raven: Jag har inte ätit så mycket av min mat de senaste dagarna. Det tycker inte mammamänniskan är så bra. Hon säger att jag måste äta. Men jag är inte så hungrig på min mat. Min mage mår inte riktigt bra heller. Den har börjat att må lite som den gjorde förut innan min nya mat gjorde den bättre. Mammamänniskan tittar i min matskål för att se om jag har ätit något. Hon tittar när jag bajsar också. Det är inte så roligt.

Busar och leker tillsammans

Fanta: Jag busar mycket med de två andra katterna som är här. Det är roligt. Det tycker de också. Vi jagar varandra, brottas och leker med saker. Människan tycker att det är bra att vi leker tillsammans. Ibland bråkar vi lite också. Men mest busar vi.

Alla fick smaka ost

Raven: Vi fick smaka ost förut. Alla fyra fick en liten bit. Det var gott. Jag ville ha mera ost men mammamänniskan sa att min mage inte mår bra då. De andra fick inte heller mera. Mammamänniskan sa att alla ska ha lika mycket så att inte någon får mindre. Det är bra.

Ensamma på klösmöbeln

Fanta: Jag tycker om att ligga bredvid människan när hon sitter på den stora klösmöbeln. Då ligger jag nära henne och hon klappar mycket på mig. Det är mysigt. Det är ingen av de andra katterna som ligger bredvid henne när hon sitter där, så då är det bara hon och jag. Det är bra. Jag tycker om när det är bara hon och jag.

Åt fel mat igen

Raven: Förut åt jag de andra katternas mat igen. Mammamänniskan såg det. Det var inte bra. Hon lyfte bort mig från den maten och satte ner mig vid min mat i stället. Men jag ville inte ha min mat, jag ville ha de andra katternas mat. Jag gick och vilade lite i stället. Jag ska försöka att äta de andra katternas mat igen sedan när mammamänniskan inte ser.

RSS 2.0