Lång sak att leka med

Fanta: Vi har fått en ny sak att leka med. Det är en lång sak som man kan gå eller springa igenom. Den är rolig. Jag har busat mycket med den. Förut busade jag och en av kattpojkarna med den samtidigt. Det tyckte vi var roligt. Människan tyckte också att det var roligt när vi gjorde det. Saken är bara för oss. Människan får inte plats i den.
Vi har fått en ny sak att vässa klorna på också. Det är bra. Jag har redan vässat mina klor flera gånger. Förut vässade en av kattpojkarna klorna på den. Då slog jag honom. Men då sade människan att alla får vässa klorna på den, inte bara jag. Fast jag ska se till att jag vässar klorna mest på den.

Ville inte mysa med människan

Fanta: Jag låg och sov bredvid människan på den stora klösmöbeln. Det var skönt. Då lade sig människan ner bredvid mig och ville mysa. Men då hade jag sovit färdigt så jag gick och lekte med några runda saker som rullar i stället. Människan fick ligga där ensam.

Kräks mer igen

Raven: Jag har kräkts lite mer igen. Det är inte så bra. Så nu stoppar mammamänniskan in fler saker i min mun igen. Jag måste svälja alla de sakerna. Det tycker inte jag är så roligt. Men mammamänniskan säger att jag måste äta många saker för att jag inte ska kräkas så ofta. Jag tycker inte om att kräkas. Men jag tycker inte om att svälja de där sakerna heller.

Har lärt en annan katt

Fanta: En av de andra katterna som är här stängde en dörr när människan skulle sova. Det var roligt. Jag låg bredvid människan då så hon visste att det inte var jag. Den andra katten har nog sett hur jag gör. Han har nog lärt sig av mig men han är inte lika duktig på det som jag. Jag är riktigt duktig på att stänga dörrar. Människan öppnar dem varje gång. Det är roligt.

Stänger dörrarna

Fanta: Jag har hittat något nytt som är roligt att göra. Jag stänger dörrarna. Då öppnar människan dem. Efter en stund stänger jag dörrarna igen. Människan öppnar. Jag stänger. Det är roligt.

Bredvid huvudet

Raven: När det är mörkt och mammamänniskan sover så ligger jag och sover bredvid hennes huvud. Det är mysigt. Jag tycker om att ligga nära henne. Mammamänniskan tycker också om det. Alla de andra katterna ligger också och sover nära mammamänniskan, men det är bara jag som ligger nära hennes huvud. Det är min plats.

RSS 2.0