Ute nästan hela dagen

Arvid: Jag har varit ute nästan hela dagen i dag. Jag tycker om att vara ute. Det var varmt i solen. Men jag låg mest och vilade i skuggan. Det var skönt.

II

II

HH

HH

Inte så rädd

Arvid: Det var en annan människa här i dag. Den människan har aldrig varit här förut. När människan kom visste jag inte om jag skulle bli rädd och gömma mig eller om jag skulle våga stanna framme. Efter en liten stund bestämde jag mig för att människan nog inte var så otäck. Jag vågade till och med ligga och sova ganska nära den människan. Som tur var stannade inte människan så länge. För min bästa vän blir ju alltid så rädd när det kommer andra människor hit. Han gömde sig som vanligt direkt och vågade inte komma fram förrän en lång stund efter att människan hade gått.
Nu är det bara vår människa här hos oss. Det är bra.

GG

GG

6 år

Fanta: Jag har fått godis och en massa gos i dag. Människan sade att vi firar att det är en lång tid sedan jag kom hit. Jag vet inte vad fira är. Men om det betyder att man får godis så är det något bra. Jag minns inte när jag kom hit till människan och den andra katten. Jag var liten då. Men nu är jag stor och då får jag äta många godisar.
 

FF

FF

EE

EE

RSS 2.0